Треба да се јавиш во општина, доаѓаат.Каде може во Скопје да фрлам када, а да не е во Вардар![]()
![]()
Има некое место каде што собираат кабаст отпад или пак да се јавам да дојдат да соберат?
На нивна сметка?Треба да се јавиш во општина, доаѓаат.
Е не знам, татко ми фрлал од дома ствари, ми кажа дека им се јавил и дошле, што е за чудењеНа нивна сметка?
На гугл најдов нешто, 1500 денари од ЈП Комуналец. За тие пари ќе ја изделкам на ситни парчиња и ќе ја пуштам низ одводЕ не знам, татко ми фрлал од дома ствари, ми кажа дека им се јавил и дошле, што е за чудење![]()
Ако ти е метална од постарите викни цигани(оние страо купуем) дури и ќе ти платат, па после си ја носат нжкај што собираат за рециклирањеКаде може во Скопје да фрлам када, а да не е во Вардар![]()
![]()
Има некое место каде што собираат кабаст отпад или пак да се јавам да дојдат да соберат?
Толку е отприлика. Ние со старо купујем диламе. Поарно да го земат беспари неголи да плаќа човек камионче.На гугл најдов нешто, 1500 денари од ЈП Комуналец. За тие пари ќе ја изделкам на ситни парчиња и ќе ја пуштам низ одвод![]()
Во Кисела Вода бесплатно го подигаат. Види си во твојата општина како е регулирано. Комуналец наплаќа за доаѓаање, но ако го однесеш на пункт не земаат пари.На нивна сметка?
медикус хелп https://medicushelp.com.mk/ortopedski-pomagala-2/Каде има во Скопје да се најде back support/posture corrector?
![]()
Каде можам да најдам термална паста за процесор и графичка во Скопје?
Проверив во Anhoch страницата и немаат на залиха.
Проверив во Setec, Neptun и Техномаркет страниците и не најдов.
не ве пржи гзот после од лутово?Прегледај го приврзокот 256506
Ова побарај па мели сам дома, јас од ова правев порано и беше доста добро, сега дигнав левел сам си одгледувам Carolina reaper и од нив правам (прочитај за нив може ќе бараш семе да купиш)