Фан Клуб: Барселона

Член од
11 октомври 2017
Мислења
436
Поени од реакции
160
Мене Пјаник мие некако исфорсиран,напумпан незнам,не мие ништо посебно,од друга страна Артур ете склон е на повреди,башка и бурниот живот кој го тера, @The Shadow Walker Мислиш дека управава е способна да го донесе Нејмар,поготово ова лето каде се до гуша во лајна,и незнаат кај тераат?

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.679
Поени од реакции
4.156
Мене Пјаник мие некако исфорсиран,напумпан незнам,не мие ништо посебно,од друга страна Артур ете склон е на повреди,башка и бурниот живот кој го тера, @The Shadow Walker Мислиш дека управава е способна да го донесе Нејмар,поготово ова лето каде се до гуша во лајна,и незнаат кај тераат?
Каков Neymar 28-29години има. Многу лош потег ќе е тоа. 150м+ ќе чини. До сега 400м иаме фрлено во вода за Coutinho Griezmann Dembele ...

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
Не мислам брат, само филм си прам :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.841
Поени од реакции
17.789
DONE DEAL: Juventus have agreed a €80m fee with Barcelona to sign Arthur. Maurizio Sarri wants to build his midfield around him in a similar way to that of Jorginho at Napoli and Chelsea. Juve offered Arthur more wages than his current deal at Barca. [Sky]

BREAKING: Barcelona also want to sign Miralem Pjanic from Juventus and talks are continuing over his valuation. Juve value the 30-year-old at €70m but Barcelona do not feel he is worth just €10mless than Arthur. [Sky]

Шо да очекувам од Артур како играч ? :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
DONE DEAL: Juventus have agreed a €80m fee with Barcelona to sign Arthur. Maurizio Sarri wants to build his midfield around him in a similar way to that of Jorginho at Napoli and Chelsea. Juve offered Arthur more wages than his current deal at Barca. [Sky]

BREAKING: Barcelona also want to sign Miralem Pjanic from Juventus and talks are continuing over his valuation. Juve value the 30-year-old at €70m but Barcelona do not feel he is worth just €10mless than Arthur. [Sky]

Шо да очекувам од Артур како играч ? :)
За нас овде на форумов еден од омилените играчи, цело време бара топка как него, ретко греши во пас, речиси е невозможно да му се одземе топка, стил на Чави има, во првото Класико го размонтира Модриќ, доволно кажува тоа. Е сега, не е константен така, надвор од терен се дружи со Нејмар, оди по журки и често е повреден. И да, 60 минути може да игра на највисоко ниво, уште од Бразил кога дојде тоа му беше мана, после знае да се изгуби. То е то отприлика.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Повеќе од 20 години ја гледам скоро секоја утакмица, ама последниве едвај прво полувреме издржав. Не се трпи, пролив фудбал. Да му се серам на стилот веќе, знаеме дека е одлика на клубот и се тоа, ама дај смени тактика, што и да е...крв од очи тече од играва. Доста со тренери што имаат "Барса ДНА", Кројф незнам шо...и јас ја обожавав таа игра ама богохулие е ова што сега го играат да се споредува со тоа. Пензионери после 10 метри спринт паплосани треба да вршат висок притисок ко во најдобрите денови на Пеп, мислам каде е смислата во ова...Тоа е, кога ќе се изгубиш во сопствениот шупак од толку ароганција.

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Ни шут ни центаршут
Изгледа само поддавање тренират..
пс. добро почнаа ама само добро

Член од
29 април 2015
Мислења
4.335
Поени од реакции
4.269
Дај нека донесат тренер од светска класа, играчи не мора!

Член од
28 јануари 2018
Мислења
1.879
Поени од реакции
7.766
Очајна игра,што друго да се каже...Секоја топка мора на Меси да му се подаде.
Гризман поголем промашај од Дембеле ќе искочи,120 милиони играч 3 пати не допре топка.

Во второ нека ги става одма Пуиг и Фати може ќе ја размрдаат малку играта.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.335
Поени од реакции
4.269
Нека проба со Меси или Гризман у средина, пичка... у Бетис со 6 напаѓачи играше сеа со 1...

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.883
Поени од реакции
10.416
Не бе не, кај ги наоѓаат вакви, секој полош од претходниот...дојде ден за Хасан да плачеме. За овој е господин. Абе по фаца се познава чичево дека е изгубен, од дома не го веруваат уште дека е тренер на Барса. Овој освен во кафана на друго место не можам да го замислам, со таа бела кошула од матурска и збунета Родни фаца сабота и недела во Пепи и Шабан во Дабиље. Па тотал футбол нешто најавуваше, испириран бил од Кројф незнам шо...на крај тотал очобол се да ти ебам. Нека се заразат сите со корона бар да не се бламираат до крај.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.973
Абе тој стои како карикатура, ништо не одлучува. Проба првите две-три кола да прави експерименти, сега се игра без замисла и цел, ко распашана банда. Мислам дека никој не го ни ферма два посто, нема контакт со играчите никаков.

Член од
11 јули 2014
Мислења
3.088
Поени од реакции
4.461
Лелелелеле колку се слаби еј. Страшно.
Одбранава ја оправија, 5 утакмици без примен гол, ама креативност 0.
Иначе озб дефанзивциве коректно си играат, лордов Пике никогаш не бил подолго време без кикс. Семедо-Алба-Ленгле океј се.

Kajgana Shop

На врв Bottom