I sekogas na max fanOvaa Max klima e rebrendirana TCL
![]()
Vakvo li ti e dalecinskoto od klimata Stavi slika
![]()
Odlicna klima so GMCC Toshiba compressor.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I sekogas na max fanOvaa Max klima e rebrendirana TCL
![]()
Vakvo li ti e dalecinskoto od klimata Stavi slika
![]()
Odlicna klima so GMCC Toshiba compressor.
Ovaa e Galanz uste podobro Galanz pravese ekstea mokni i kvaliretni klimi steta sto propadnaa Galanz kako fabrikaI sekogas na max fan![]()
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da mislam na samsung Galaxy 5 ce na dalecinsko birav galanz za da ja upravuvamOvaa e Galanz uste podobro Galanz pravese ekstea mokni i kvaliretni klimi steta sto propadnaa Galanz kako fabrika
![]()
Ева ја , Super GLZ, 10+ години, нема мака ден денешен. У автосервис монтирана.Ovaa e Galanz uste podobro Galanz pravese ekstea mokni i kvaliretni klimi steta sto propadnaa Galanz kako fabrika
![]()
Ekstra klimi bea Galanz steta sto veke ne proizveduvaat steta sto propadnaa kako fabrika za klima uredi.Ева ја , Super GLZ, 10+ години, нема мака ден денешен. У автосервис монтирана.![]()
![]()
![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
За отворен простор како Г , дневна + кујна околу 32 м2, со релативна добра изолација, што модел препорачувате? Имам изолација со 8 цм стиропор, пластична боја, дрвени прозорци словенски со добар дихтунг, и алуминиумски ролетни, куќа е, на втори спрат, првиот спрат се грее, има и трет спрат кој што не е се грее. Странично, од север, се граничи со друга соба, која што се грее само ноќе, а од јужна страна му е балконот (сонцето го фаќа предпладне)..
Е сега, ова ми е само прво решение, оти во иднина планирам и другите две соби да ги покријам со инвертери..евентуално, уште од сега ...на пример во дневна и спална да ставам два инвертери, и со отворени врати да го покријат и детската соба...дали може едно Грее Г-G-tech од 30.000 мкд во дневна, па некое поевтино во спална, (Fairy 26000 ili Lomo)...или првин да ставам Даикин од 5.5 кв (некој рече во предходните страници дека за 58.000 мкд може да се купи од Сити мал, ili Toshiba Mirai 16 , 45,000 mkd), па да почекам догодина и за друго во спална...или ако имате некој друг предлог, би ви бил благодарен...
Јас планирав да ги ставам во делот со црвено климите, оти тој дел ми е целосно ѕид...
Во првиот спрат имам едно Грее Фаири 5.5кв (50.000 мкд кошташе пред две години и иста цена уште држи ???)), во иста консталација за дневна соба, и многу брзо ја грее просторијата, ама многу некако ми е бучен кога работи во макс брзина, и некако не се координира со реалната температура на собата...знае да се исклучува и да не работи, иако температурата е поладна од тоа што стои во самиот уред) Прегледај го приврзокот 256219
Kolkav budzet imas za inverter klima ?Дечки, дајте предлог за клима инвертер, за дневна соба од 40 квадрати во куќа со слаба изолација. Ми треба за ладење и грееење во меѓу период.
Ovaa inverter klima e odlicna Dokazan BrendДо 45000 денари
До 45000 денари
Imas vo Gree 18000Btu LCLH za 35000, idi dodeka ima. Klimata e top.До 45000 денари
@FlegmaFX nisto od biznisot..verovatno so @FlegmaFX montirate zaedno.
Автоматски споено мислење:
"Вероватно" монтираме а веројатно не.@FlegmaFX nisto od biznisot..
Ako saka da doznae, ke doznae, bidi siguren....a i naskoro ke se doznae."Вероватно" монтираме а веројатно не.
Никогаш нема да дознае.