Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Значи некои свесно да го шират вирусот а овие да организираат здравството додека првите си прчат кур по ифтарски вечери? Многу подобро ке беше да се организираа за да го стопираат ширењето па да нема потреба здравството да се доведува у таква состојба која и претходно беше катастрофална
Се е во ред тоа што кажа али заборави ли дека кај нас одлуки се носат базирани на политика особено па пред избори.Едноставно гледаат кејфот да им го направат на што повеќе луѓе нормално за гласови.Овие го знаат тоа и ајде злоупотребувај колку што можеш.Нема веќе и 500 на ден да има со 30 жртви нема што да прават.Мерки некој драстични не верувам дека ке донесат веќе...Одиме од лошо на полошо.А за персоналот што да кажам.Комшиката прва на врата ми е анестезиолог и се плаши од врата да излезе а камоли да помогне на некој да лечи.Фатила врски нешто нормално од дома не искача а зема 1000 евра плата мамичето нејзино неспособно.Дознала дека некоја колешка нејзина се разболела а оваа се видела со неа пред 2 недели а бе мрдна криза ја фати од паника...И таа утре ке ме стави на респиратор ке ме утепа здрав прав...Отидовме у пм веќе дојдовме до тоа ко преживи причаче...