Балканска еБанка

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување
баварец, јас слушам едно 5-6 години... на времето со фици беа ептен откачени без никакви цензури. еден будала памтам ја будеше баба му у ниедно време за викса да ја истера сатаната од старава :pos:
тогаш идеше на топ фм ако ме држи добро меморијава...
а, ебанка не ќе да е во етер повеќе од 6 години мислам дека. како и да е, ок се за слушање.

ова е трета сезона балканска ебанка:smir:

ЛЕлееее, зошто ги пропуштам најдобрите емисии. Нефер, /ме е накурч
Со Фици беа ептен избегани, ама многу деновие одеа во етер и малку им здосади, почнаа да бараат луѓе за да играат табла у маалскиот кафич.

*едит: Лука, емисијава како концепт се провлекува некои 10 години ако ме служи добро меморијава, на времето на МЕГА ФМ.

ЛЕлееее, зошто ги пропуштам најдобрите емисии. Нефер, /ме е накурч
Со Фици беа ептен избегани, ама многу деновие одеа во етер и малку им здосади, почнаа да бараат луѓе за да играат табла у маалскиот кафич.
кој е тој фици, дај кажете нешто за нас "провинцијалциве" :pos2:
што се случуваше порано на ебанкава...
некоја снимка ако имате уште подобро...:vozbud:

и бтв...дај кажете ако знаете некои други вакви радио емисии, англиски, српски, хрватски...нешто што може да се слуша на интернет:vozbud:
п.с. што е финтава со ова таблава...демек лајв играле табла?:nesvest:

кој е тој фици, дај кажете нешто за нас "провинцијалциве" :pos2:
што се случуваше порано на ебанкава...
некоја снимка ако имате уште подобро...:vozbud:

и бтв...дај кажете ако знаете некои други вакви радио емисии, англиски, српски, хрватски...нешто што може да се слуша на интернет:vozbud:
п.с. што е финтава со ова таблава...демек лајв играле табла?:nesvest:
Фици му беше тонски реализатор на Викса на времето коа работеше во Топ ФМ, а мислам дека работеше и во Сити, ама не сум сигурен, слични се со Јохан и не паметам до кога беше Фици а од кога продолжи Јохан.
Инаку емисија на Ебанка, ух... ако успеам да ја најдам по мојата бек-ап архива од 20тина ДВД дискови ќе ја закачам на Рапидшер најдобрата емисија на Балканска ебанка, со Глоријан.
А финтата со таблата не знам што беше, ваљда обично играње табла у маало, најлезет занимација на мрзливи скопјани. За шах требе да се мисли, ова нема многу мислење :pos:
Инаку имаше добра финта со Лап-Топ, уште не времето коа лап топовите коштаа многу пари. Викса секоја емисија викаше мх што ми е добар лап топоф, мх што ми е добар.
И имаше еден тип, намести саат да стане рано сабајле, на истото радио Топ ФМ имаше утринска програма Јанко Илковски-Бурекџија (тогаш беше само Јанко, уан енд онли). И прашува младичот што е работата со лап топот на Викса, што машина е па овој нон стоп го фали.
И Јанко првин се посра од смеење, и коа се прибра му вика: Викса и лап топ, младичу, да не ме заебаваш ти мене. Дај кажи што кажувал Викса у емисија, одамна не сум го слушал, ни се разидуваат термините.
И младичов објаснува, објаснува, и на Јанк му текна.
Дааа бее, види сеа што е работата!
Викса пред емисија зима пица, и кутијата од пицата нели ко лап топ е, и отвора кутија, лап, топ. :pos:

:vozbud::vozbud::vozbud:добра фора ова ова со лап топот:pos2::pos2::pos2:
а ако најш шо и да е интересно уплоадирај го:vozbud::vozbud::vozbud:
ти или кој и да има:vozbud:

ова е трета сезона балканска ебанка:smir:

3-та сезона со докторот, а на city radio оди, ако не се лажам 5 години, пред тоа била на мегатоп фм, таму не сум ја слушал. Не знам точно кога е сменето името (не го сменил Нимиц :pos:), знам само дека порано се викала Комерцијална е-банка.

Инаку имаше добра финта со Лап-Топ, уште не времето коа лап топовите коштаа многу пари. Викса секоја емисија викаше мх што ми е добар лап топоф, мх што ми е добар.

...

Дааа бее, види сеа што е работата!
Викса пред емисија зима пица, и кутијата од пицата нели ко лап топ е, и отвора кутија, лап, топ. :pos:

:gazenje:

...еден будала памтам ја будеше баба му у ниедно време за викса да ја истера сатаната од старава :pos:

:gazenje:

btw...it started...:vozbud:
се изнашмркаја:vozbud::pos2:

94,7-скопје, битола, неготино и њу јорк, 103,6-охрид, струга, дебар, штип и нирнберг, 91,4-тетово, крушево, виница и западен лондон, 98,8- македонски брод, кичево, с.трпејца и вториот крак итн,итн :pos: :pos:

*фрекфенциите се земени рандом. не се фаќајте одма.

бтњ-доар почеток-се утепаа од шмркање :pos:

п.с. невина си била, од мене си се скрила, дојди сама мила, да немора со сила...

леле слаѓана еј...:vozbud::vozbud::vozbud:
леле закон се ама морам да одам да спијам јас...
во 6 и пол требит да станвам:nerv:

уште една просечна емисија проследена со: ајде малечка мешај сега ти...

Ги има некој "мешај сега ти" и тој рапот коа вртат да заебаваат по телефон?
Eдит: првата ја најдов, потрагатa по рап телефонскиот ремет продолжува :)

баварец, јас слушам едно 5-6 години... на времето со фици беа ептен откачени без никакви цензури. еден будала памтам ја будеше баба му у ниедно време за викса да ја истера сатаната од старава :pos:
тогаш идеше на топ фм ако ме држи добро меморијава...
а, ебанка не ќе да е во етер повеќе од 6 години мислам дека. како и да е, ок се за слушање.
Еј како не ми текнува на таа емисија, па и ден денес Викса ја употребува фразата со сатаната.
Него ја памтиш онаа емисијата пред едно 5-6 години ако не и повеќе, кога се јавуваше едно типче, ко пушташе порничи, па пушташе вода од казанчето, па ја даваше баба му во етер, како му вика да не врти на телефон. Цепки беа порано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom