Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Не ја врти бе дарданец! Кажи ти како се чувствуваш после ваквите глупости? Вруќо ти беше околу чмарот кога им дозволија на сонародниците Ифтар? Беше, биди искрен! Втор бран заради тоа, ама маќедонците се криви оти не го забраниле Ифтар :facepalm: И така во недоглед:cenzura:
Јас ниту сум бил некаде на ифтар, ниту сум имал гости за ифтар, и колку што знам не беше дозволено.
И не викам македонците, туку институциите, баш за овие граѓани кои не почитуваат препораки се казните наменети. Во тие институции има и албанци.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Мене не ми е јасно, повеќе од 10 години не ги научивте пуно и дарданија дека секој пост не дупат на најјако и сеуште, СЕУШТЕ, им реплицирате им се правдате.
Не бе дечко, скраја да е! Јадеме гомна сите овде, колку да се најдеме у работа!

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Мене не ми е јасно, толку многу години не ги научивте пуно и дарданија дека секој пост не дупат на најјако и сеуште, СЕУШТЕ, им реплицирате им се правдате.
Кој се правда? Знаеш да читаш ти? Или не знаеш што значи правдење?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
претходниот пост ми е поправен во "реплицирате, докажувате и правдате" ете и без тоа се знаеше на што се мисли ама да биде појасно :ROFLMAO:

Член од
21 септември 2016
Мислења
831
Поени од реакции
1.136
@puno na vas ocigledno e deka vi fali samokritika zatoa i taka se odnesuvate, site tuka gi osudivme makedoncite koga se sobiraa i ja brkaa koronata so popovi ali vie ste posebna prica se' probuvate da izrelativizirate kolku i da e pogresno a mozda i rasuduvanjeto vi e slaba strana ili samo naudreni se pravite.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Јас ниту сум бил некаде на ифтар, ниту сум имал гости за ифтар, и колку што знам не беше дозволено.
И не викам македонците, туку институциите, баш за овие граѓани кои не почитуваат препораки се казните наменети. Во тие институции има и албанци.
Па како да ги казнуваат кога одма правите 'Че го паљим со бензин' eте во Сингелиќ излегоа одма 100 Албанци отидоа пред полициската станица... Одма протести, се вади оружје...

Член од
30 април 2013
Мислења
356
Поени од реакции
207
утре во 11.00 часот ќе има состанок со комисијата за заразни болести за рестрективни мерки ќе разговараат дали да има од понеделник, ама зависи од граѓаните дали ќе има рестрективни мерки

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Шо ќе ни е комисија за заразни болести?
Толку си го изрушија кредибилитетот последниов период шо слободно можат да постават некој автомеханичар или пејач на нивно место.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.457
Поени од реакции
3.590
Затоа што институциите не се грижат за албанците, затоа избегнува и полицијата да контролираат по албански населби, затоа што не и е гајле. А за македонците се грижи, за македонски празници има карантин, не сакаат да се заболуваат македонци.
Ама има идиоти и ретардирани кои мислат дека тоа е привилегија за албанците.
Вашите оџи и политичари се закануваат со војни и немири. Во полицијата и ваши има.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
@puno na vas ocigledno e deka vi fali samokritika zatoa i taka se odnesuvate, site tuka gi osudivme makedoncite koga se sobiraa i ja brkaa koronata so popovi ali vie ste posebna prica se' probuvate da izrelativizirate kolku i da e pogresno a mozda i rasuduvanjeto vi e slaba strana ili samo naudreni se pravite.
Тоа што ми се обраќаш мене како да зборуваш со сите албанци кажува доволно за твоите способности да генерализираш, а не си сам со способностиве.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.737
Поени од реакции
27.728
Знаете дека некогаш сајдувам со браќава ама вакви небулози кога ќе прочитам...
Затоа што институциите не се грижат за албанците, затоа избегнува и полицијата да контролираат по албански населби, затоа што не и е гајле.
ова се страшни тролбејт провокации и мислам дека треба да се санкционираат.

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
утре во 11.00 часот ќе има состанок со комисијата за заразни болести за рестрективни мерки ќе разговараат дали да има од понеделник, ама зависи од граѓаните дали ќе има рестрективни мерки
А како за промена да се погрижат мерките да се почитуваат таму каде што сите гледаме и знаеме дека не се почитуваат, а бројот на случаи е најголем. Ама не, најлесно е се на куп да се стави под тепих и свиркај си, ебате таквото справување со проблемите.

Еве и викендов има целодневен полициски час во критичните подрачја и пак гледаме по којзнае кој пат дека не се почитува истиот. Или погрижи се да се почитува или не го воведувај воопшто. А не вака да се прави фрустрација само кај понормалните, па после ќе се чудат како тоа магично отишле 20.000 возила надвор од Скопје. И јас се чудам како...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.602
Поени од реакции
5.227
Знаете дека некогаш сајдувам со браќава ама вакви небулози кога ќе прочитам...

ова се страшни тролбејт провокации и мислам дека треба да се санкционираат.
Не значи дека не е вистина.
Ама не е небулоза за тебе кога некој македонец вика дека албанците сме превилигирани затоа што не ни доаѓа полиција?

Kajgana Shop

На врв Bottom