Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Управувањето на клубов неверојатно потсеќа на управувањето со државава кај нас. Не случајно сме го одбрале клубов за кој ќе навиваме :pos:
Управава бара од играчите повторно намалување на платите, играчите сосем логично им враќаат со одговор, како тоа немате пари за плати, а имате за стомилионски трансфери кои ги спремате, не сме ви криви ние за лошото менаџирање. Дефинитивно има некоја конекција Барселона со Македонија, не е можно толку да е пресликана ситуацијата :toe:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.897
Поени од реакции
67.549
Управувањето на клубов неверојатно потсеќа на управувањето со државава кај нас. Не случајно сме го одбрале клубов за кој ќе навиваме :pos:
Управава бара од играчите повторно намалување на платите, играчите сосем логично им враќаат со одговор, како тоа немате пари за плати, а имате за стомилионски трансфери кои ги спремате, не сме ви криви ние за лошото менаџирање. Дефинитивно има некоја конекција Барселона со Македонија, не е можно толку да е пресликана ситуацијата :toe:

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Се сеќавам пцуевме се живо првата полусезона, млитави резултати, мислам дека Суарез беше со банот тогаш и после се случи можеби и најдобрата полусезона во историјата. Триото се воигра, се запали машината, си игравме со противниците како на фифа аматер, колку сакаа голови им даваа, притоа внимавајќи секој да даде гол и го урнаа рекордот по дадени голови. Добри времиња :)

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Хипотетички гледано треба да сме во придобивка од паузава, ваљда нема полошо да играат од пред неа, дно допреа. Се врати Суарез, малце Сетиен имаше време да се соземе и да прегледа каде грешел, ако има нешто во црпката секако, на другите тимови им е паднат ритамот, нашиот не може да е паднат, зошто не постоеше и најголемата придобивка е што ќе се игра без публика во гости, знаеме какви проблеми тоа им прави на нашиве тенџерина. Ова се на хартија стои, во пракса ќе видиме.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Се осекам како со години да не сум гледал фудбал.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.956
Мене ми се виде дека ништо не научил Сетко, толку капацитетот му е. Против првиот посилен противник ќе се посерат.

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Мене ми се виде дека ништо не научил Сетко, толку капацитетот му е. Против првиот посилен противник ќе се посерат.
Ќе видиме против Севиља на гости за 2 кола како ќе се изигра. Денес ептен лабаво се изигра рутинирано, помогна и тоа што одма на почеток се постигна гол.
Btw Гриезман е уште дупка нигде го немаше.

Член од
30 јули 2014
Мислења
749
Поени од реакции
731
Добро е тоа шо сега имаме ростер на играчи,може да одмарат и да се мењат повеќе со оглед на турбо сезона.Иначе имаше моменти кога сите вршеа пресинг на средина и напад и се стараше шанса за гол,али имше и моменти исто ко есенска дремат ко мисири и не знаат на кој да подадат,воглавно уреду е не паднаа на кондиција оште шуки да проработе и трио напад брат,шуки,меси.

Член од
17 мај 2016
Мислења
3.676
Поени од реакции
4.155
Како да гледам натпревар меѓу две екипи пред испаѓање во втора лига..

Kajgana Shop

На врв Bottom