Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

Член од
30 април 2013
Мислења
356
Поени од реакции
207
И после оваа висока бројка ќе има ли нови мерки од следната недела?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.651
Поени од реакции
18.909
па нормално, не може Битола да седе дома а немаат зарзени а Абдула да го дрви и да се зева со забите немиени, абе треба целосен бојкот на карантинов, човек дома да не остане, па ако има бал нека биде маскембал.
Со тоа ќе си наштетиш уште повеќе самиот себе.
Од тоа си патиме ние тука, тој не седи оти јас да седам, тој не почитува оти јас да почитувам.
Е ова во големите Европски земји го нема, затоа сме заглавени ние во 15 век.

TrendS

Work Smart, Not Hard
Член од
14 декември 2018
Мислења
4.419
Поени од реакции
30.015
Џабе е се....сега се слушнав со другар....наш македонец што живее во Чаир, ми кажа дека таму си е стандард шема односно повторно не важи полицискиот час......

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Живеам во новите згради Настел што се кај Воен, од 45 стана у влез , два стана се останати со луѓе викендов.Зборувај ми за карантин.Најако е што луѓево што не се тука секако не се од Скопје.Ама затоа ќе ми дое Чолисмо екипа и ќе објаснува како они во Битола биле установа.
Еден од тие два стана со луѓе сум јас :ROFLMAO:
Комшии сме

Од Бутел сум јас, не се вратив дома :/

Член од
18 јули 2018
Мислења
1.068
Поени од реакции
4.260
Џабе е се....сега се слушнав со другар....наш македонец што живее во Чаир, ми кажа дека таму си е стандард шема односно повторно не важи полицискиот час......
Може и @Scirea да каже од прва рака за Чаир, како е и што се случува таму.

B

Beginner

Гостин
И после оваа висока бројка ќе има ли нови мерки од следната недела?
Моментално владата сама се погреба со тоа што им го дозволи на албанците и им го дозволува. Од една страна ако затворат пак се економски неможат уште многу а ако остават отворено пак ќе го јадат. Полоша ситуација неможеа да си направат ама ако им е.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Член од
30 април 2013
Мислења
356
Поени од реакции
207
Гарант ќе продолжат мерките да важат за Скопје, Тетово и Штип.
На така мириса работата
Го заборави Куманово, а поради скопјаните што се преселија во охрид и други градови е сега и охрид и уште некој град ќе се приклучат во рестрективните мерки

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.478
Поени од реакции
9.202
Со тоа ќе си наштетиш уште повеќе самиот себе.
Од тоа си патиме ние тука, тој не седи оти јас да седам, тој не почитува оти јас да почитувам.
Е ова во големите Европски земји го нема, затоа сме заглавени ние во 15 век.
мрш бе таму, ја видов и шведска твоја, доста ми мрсиш со таа твоја европа, .... од кого ќе се заразиш ти во битола ко нема заразени, не гледаш овие индијанциве не седат дома а сите заразени, ти ќе се затвораш дома, за кој кур бе?

Член од
14 август 2012
Мислења
1.707
Поени од реакции
738
Од кај знаеме дека ја зборуваш вистината и ти ај прати скриншот од тестот?
Па нема никаков скрншот од што да ти пратам, дојдоа тестираа и после 2 дена телефонски јавија на татко ми и му ги кажаа резултатите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се сложувам со @kekoman1234

btw, имате стварно некој што познавате болен од Корона? Што се деси со Вучич фамилијата? Како најпозната погодено од Корона (А Дијабетис имаше човекот), жена му? Мартин Вучич... не ги фати корона?
Три месеца се дроби истото, кога немате основни познавања од медицина барем не коментирајте, се бламирате.

Не познавам заболен ама познавам личност што 3 месеци работи по 2 смени само да ги врати во живот тие што не го верувале у корона. Бујрум ако си во Скопје да видиш како изгледа еден ден на Инфективна или во ИЈЗ.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.545
Поени од реакции
22.217

Ако некогаш требало поголем доказ зошто миграцијата во Европа не треба да се дозволи за одредени групи.
Se znaese ova ama izgleda ova e samo edinstven slucaj vo Germanija so vakov rezultat. Dzamiite bea zatvoreni ili se strogo regulirano, kako sve. Taka da voglavno se drzat na pravilata. I vo idnina ke ima poedinecni zarista ama Germanija dobro ko pomina prviot bran i recisi sve e pak otvoreno, normalno so merki.

Kajgana Shop

На врв Bottom