Со тоа ќе си наштетиш уште повеќе самиот себе.па нормално, не може Битола да седе дома а немаат зарзени а Абдула да го дрви и да се зева со забите немиени, абе треба целосен бојкот на карантинов, човек дома да не остане, па ако има бал нека биде маскембал.
Еден од тие два стана со луѓе сум јасЖивеам во новите згради Настел што се кај Воен, од 45 стана у влез , два стана се останати со луѓе викендов.Зборувај ми за карантин.Најако е што луѓево што не се тука секако не се од Скопје.Ама затоа ќе ми дое Чолисмо екипа и ќе објаснува како они во Битола биле установа.
Ќе има. Ќе ги отвараат градинкитеИ после оваа висока бројка ќе има ли нови мерки од следната недела?
Може и @Scirea да каже од прва рака за Чаир, како е и што се случува таму.Џабе е се....сега се слушнав со другар....наш македонец што живее во Чаир, ми кажа дека таму си е стандард шема односно повторно не важи полицискиот час......
Моментално владата сама се погреба со тоа што им го дозволи на албанците и им го дозволува. Од една страна ако затворат пак се економски неможат уште многу а ако остават отворено пак ќе го јадат. Полоша ситуација неможеа да си направат ама ако им е.И после оваа висока бројка ќе има ли нови мерки од следната недела?
Го заборави Куманово, а поради скопјаните што се преселија во охрид и други градови е сега и охрид и уште некој град ќе се приклучат во рестрективните меркиГарант ќе продолжат мерките да важат за Скопје, Тетово и Штип.
На така мириса работата
мрш бе таму, ја видов и шведска твоја, доста ми мрсиш со таа твоја европа, .... од кого ќе се заразиш ти во битола ко нема заразени, не гледаш овие индијанциве не седат дома а сите заразени, ти ќе се затвораш дома, за кој кур бе?Со тоа ќе си наштетиш уште повеќе самиот себе.
Од тоа си патиме ние тука, тој не седи оти јас да седам, тој не почитува оти јас да почитувам.
Е ова во големите Европски земји го нема, затоа сме заглавени ние во 15 век.
Па нема никаков скрншот од што да ти пратам, дојдоа тестираа и после 2 дена телефонски јавија на татко ми и му ги кажаа резултатите.Од кај знаеме дека ја зборуваш вистината и ти ај прати скриншот од тестот?
И како ти се резултатите???Па нема никаков скрншот од што да ти пратам, дојдоа тестираа и после 2 дена телефонски јавија на таткоми и му ги кажаа резултатите.
Три месеца се дроби истото, кога немате основни познавања од медицина барем не коментирајте, се бламирате.Се сложувам со @kekoman1234
btw, имате стварно некој што познавате болен од Корона? Што се деси со Вучич фамилијата? Како најпозната погодено од Корона (А Дијабетис имаше човекот), жена му? Мартин Вучич... не ги фати корона?
Se znaese ova ama izgleda ova e samo edinstven slucaj vo Germanija so vakov rezultat. Dzamiite bea zatvoreni ili se strogo regulirano, kako sve. Taka da voglavno se drzat na pravilata. I vo idnina ke ima poedinecni zarista ama Germanija dobro ko pomina prviot bran i recisi sve e pak otvoreno, normalno so merki.Нагол пораст на заразените во Германија од прослави на Бајрам на Балканци, граѓаните гневни
На прослави на Бајрам во ромските семејства во Гетинген дојде до ширење на коронавирусот, па бројот на заразените во градот и во околината нагло се покачи на повеќе од стотина.www.mkd.mk
Ако некогаш требало поголем доказ зошто миграцијата во Европа не треба да се дозволи за одредени групи.