Не знам што ти е чудно, мајка ми пазари секој ден за 5 луѓе. Сеа треба да испазари за 5 луѓе за 3,4 дена. Воведуваш карантин 3,4 дена, чудно ти е што пунат колички луѓето.Значи феномени за анализирање сте сите вие што ви смета "верглањето" дека албанциве го вратија вирусот па не верглање буквално треба да се протераат од државава такви амеби кои ги ставааат сите во животна опасност и го закочувааат цел систем нека идат таму у Мека, Медина па нека го остават животот на милост и немилост на Мухамед таму никој нема да се буни сите иста глава носат али ако малу ни е кога сме пасивен народ што молчи и трпи, дозволивме една племенска заедница да прави што сака.
Не ми јасно што е со пазарувањево ко да нема утре, за три дена дан умрете случајно од глад, ги гледам преполниле колици по марективе само се прават гужви непотребно.
Два прсти друг пат ќе крениш за да ме прозиваш, седи сега.
А замисли да ги објават вистинските бројки, први ќе избиемеЧорба Македонче.
Прегледај го приврзокот 254294
Да али мислам дека повеќе штета може да се направи со ширење на вирусотНе знам што ти е чудно, мајка ми пазари секој ден за 5 луѓе. Сеа треба да испазари за 5 луѓе за 3,4 дена. Воведуваш карантин 3,4 дена, чудно ти е што пунат колички луѓето.
Се гледаме на врвот, што би рекол премудриот ПР експерт на владеачката партија.Чорба Македонче.
Вообичаено не сакам да се контрирам али треба да се направи разлика помеѓу вера и нација....Муслимани имаш насекаде низ Македонија и светот каде што бројот на заразени не е покачен чак и е намален.Така да оваа ситуација со повеќето заболени што се Албанци не би ја поврзувал со верата..Ке рече некој ама се собирале за ифтари и за Бајрам.Да тоа е точно али тоа е една од многуте причини поради кој не почитувале мерки поголемиот број заразени.Јас знам случаи што и кога не беше Рамазан за време на полициски час се собираа по дворови маала итн итн.Овде за жал се погоди месецот на постот многу повеќе да ги зголеми шансите вирусот да направи лом а иначе и без Бајрам истото ке се случеше поради куртони кој се собираа заради што мислат дека Корона не постои и слично.Значи феномени за анализирање сте сите вие што ви смета "верглањето" дека албанциве го вратија вирусот па не верглање буквално треба да се протераат од државава такви амеби кои ги ставааат сите во животна опасност и го закочувааат цел систем нека идат таму у Мека, Медина па нека го остават животот на милост и немилост на Мухамед таму никој нема да се буни сите иста глава носат али ако малу ни е кога сме пасивен народ што молчи и трпи, дозволивме една племенска заедница да прави што сака.
Не ми јасно што е со пазарувањево ко да нема утре, за три дена дан умрете случајно од глад, ги гледам преполниле колици по марективе само се прават гужви непотребно.
Епа ај ако не да не јадеме за да не напраиме штетаДа али мислам дека повеќе штета може да се направи со ширење на вирусот
Тоа се тие топ 5 држави со затуцана раја ко гласачко тело.Чорба Македонче.
Кој немал слушнато за нас еве шанса да не запознаеСабајле ми се јавуваат вознемирении роднини, пријатели и колеги што живеат во ЕУ.....сабајлево на вести сме биле ударна вест....викаат што се случува кај вас?
Филипче ќе го чуеме на прес: Ситуацијата е под контрола, избегнавме италијанско сценарио