- Член од
- 14 ноември 2013
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 68
G Tech подобра е , поголем проток . поекономична , потивка....Koja 3,5 ka da ja zemam fairy ili g tech? Koja e podobra? Ne e nekoja razlika vo cena na popustov.
G Tech подобра е , поголем проток . поекономична , потивка....Koja 3,5 ka da ja zemam fairy ili g tech? Koja e podobra? Ne e nekoja razlika vo cena na popustov.
на греење потрошувачка (180 - 1650W) , а на ладење ( 140 - 1400W)Интересен G-Tech само незнајме како е со модулација?
Podobro zemi ja G TECH ( 7 brzini ima ) fenomenalen izgled i lesno rasklopliva vnatresna edinica koga ke se pravi hemisko cistenje.Koja 3,5 ka da ja zemam fairy ili g tech? Koja e podobra? Ne e nekoja razlika vo cena na popustov... i kolku brzini na fan ima g tech ?
Зградата во шо состојба е? Стара, нова, изолација има?12
Автоматски споено мислење:
Zdravo. Nov sum na forumov i bi ve zamolil za vas sovet. Starata klima mi rikna i planiram da zemam inverter bidejki sakam da se gream na nea celo zimo. Stanot e okolu 65 kvadrati a sakam da gream dnevna, kujna i pretsobje otprilika 36 kvadrata so moznost i ponekogas i druga soba plus.PVC dzamovi sekade . Prethodno se greev na el.pecka 3kw i da ne se lazeme ne bev stoplen a smetki pod 6500 naucna fantastika.Nekogas i 7800. Koj bi bil najdobar izbor dali inverter 5kw sto bi mozel da gree do 50kvadrata pa bez problem da si postignuva temperatura za da ne se molime da kaci temperatura.Bidejki gledam deka tuka ima lugje shto si ja poznavaat rabotata i bi gi zamolil za niven sovet. I dali e dobro bidejki jas sakam da ja stavam vnatresnata edinica nisko dole a da ne bide konzolna edinica. ODNAPRED blagodaram
Kolkav budzet imas za inverter klima ?12
Zdravo. Nov sum na forumov i bi ve zamolil za vas sovet. Starata klima mi rikna i planiram da zemam inverter bidejki sakam da se gream na nea celo zimo. Stanot e okolu 65 kvadrati a sakam da gream dnevna, kujna i pretsobje otprilika 36 kvadrata so moznost i ponekogas i druga soba plus.PVC dzamovi sekade . Prethodno se greev na el.pecka 3kw i da ne se lazeme ne bev stoplen a smetki pod 6500 naucna fantastika.Nekogas i 7800. Koj bi bil najdobar izbor dali inverter 5kw sto bi mozel da gree do 50kvadrata pa bez problem da si postignuva temperatura za da ne se molime da kaci temperatura.Bidejki gledam deka tuka ima lugje shto si ja poznavaat rabotata i bi gi zamolil za niven sovet. I dali e dobro bidejki jas sakam da ja stavam vnatresnata edinica nisko dole a da ne bide konzolna edinica. ODNAPRED blagodaram
Во секој случај ќе ти треба 5,5ка само каква е прашањето.12
Ova e veke popust*Odlicen popust Bravo za Gree !!!
![]()
GREE G-Tech GWH12AEC-K6DNA1A по супер цена од 39.990 ден.
ИНВЕРТЕР СПЛИТ СИСТЕМ, 3.5 kW, Гаранција: 10 годиниklimi.mk
![]()
![]()
Stara i nema izolacijaЗградата во шо состојба е? Стара, нова, изолација има?
Pa okolu 40 k plus nekoja iljadarkaKolkav budzet imas za inverter klima ?
E kakva be bato zatoa ve prasuvamВо секој случај ќе ти треба 5,5ка само каква е прашањето.
Bidejki e stara zgradata bez nikakva izolacija i budzetot ti ogranicen na 40.000den togas ovaa inverter klimaStara i nema izolacija
Pa okolu 40 k plus nekoja iljadarka
E kakva be bato zatoa ve prasuvam
Stara i nema izolacija
Pa okolu 40 k plus nekoja iljadarka
E kakva be bato zatoa ve prasuvam