- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.671
- Поени од реакции
- 7.544
Има уште неколку, нема многу.@Strelec ima Gree Lomo 2.5kw ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има уште неколку, нема многу.@Strelec ima Gree Lomo 2.5kw ?
So 10God (uslovna) Garancija za site modeli.
Jas se mislev nema Gree Lomo 2.5kw ( 9.000 BTU ) deka na nieden website nemam sretnato 2.5 kw Gree Lomo.Има уште неколку, нема многу.
Ponudata e odlicna no realno na Vivax Aeri treba i taa da e cenata a ne 28.000 den realna cena e 25.000 denУба понуда за 25к денари
![]()
VIVAX ACP-12CH35AERI R32 по супер цена од 29.990 ден.
3.8kW ( 12ка ) моќен ИНВЕРТЕР клима уред со греачи на компресор и кондензат и комплетно вградена Smart WiFi функција. 3год. гаранција! БЕСПЛАТНА испорака!klimi.mk
Пријателе, за толкав простор најбитно ти е да го имаш најнечујниот инвертер со најефикасна модулација - мој предлог TOSHIBA - поготово SUZUMI моделите. Тука немаш уткаВо просторија од околу 14 метри квадратни, висина од под до плафон 2,70 метри,на северо-источна страна, има два надворешни зидови, 6-коморна ПВЦ дограма со 4-сезони тројно стакло,а објектот е изолиран со "сендвич" со стаклена волна на средина, а за брзо до почеток на зимата ќе поставам и надворешна фасaда со 8-ка стиропор.
Просторијата е работна и спална соба две во едно и најголем дел од денот го поминувам тука особено во зимскиот период, така да климата која планирам да ја поставам ми треба да затоплува од 4-5 попладне па до сабајле додека да заминам на работа.
Бидејќи просторот не е голем и ќе биде добро изолиран, дали да одам со 2,5-ка или со 3,5-ка клима?
Исто битен фактор е дека се работи за Битола температурите на зима се спуштаат и под -20, така да мислам дека ќе ми треба некој клима уред со греачи на надворешната единица.
Дали ако е пресилна климата ќе работи како on/off?
Ваш совет за модел на клима уред и јачина на истиот?
Klimata e odlicna so zdravje da se sluzis i dolgo da ja koristis klimataСепак на крај испадна да ја купам TST LOMO CH 24ADE4D
https://klimi.mk/product/369
Се мислев меѓу тие што ги пишав 5ките али оваа плус на промоција па планирам барем дневната и ходникот(вкупно 47,48м2) ако може и уште една соба од 6,7м2 ќе тестирам ќе видам како ќе иде па здравје понатака уште една 3ка ако треба на другата страна за другите 2 соби. Се надевам напраив ок избор оглед цена,јачина...
G Tech подобра е , поголем проток . поекономична , потивка....Koja 3,5 ka da ja zemam fairy ili g tech? Koja e podobra? Ne e nekoja razlika vo cena na popustov.