Блеклист е серија што или ќе ја засакаш или ќе ја замразиш. Ретко кај нас некој да ја гледа.Арна е Блеклист за тепање време бе, има некои интересни забеготини блеклистери.
Ја гу гледам јоште Блеклист и јоште ми га држи внимание како и од 1 сезону .Иначе мислу дека јоште една сезона и ке завршиБлеклист е серија што или ќе ја засакаш или ќе ја замразиш. Ретко кај нас некој да ја гледа.
ФЕНОМЕНАЛНО напишана, снимена, намонтирана серија. Премногу е заплеткана. Полна со тон нелогичности и "објаанувања" за нив. Се надевам дека следната сезона ќе и биде последна и ќе ја завршат како што и доликува...
И јас исто... јас мислев дека и оваа сезона ќе заврши ама ете,следната мора да биде бомба завршница...Ја гу гледам јоште Блеклист и јоште ми га држи внимание како и од 1 сезону .Иначе мислу дека јоште една сезона и ке заврши
Мене ми е интересна, многу добро се осмислени блеклистерите. Сега ако очекуваш паѓање на газ глума, нормално дека ќе си разочаран ама серијата си нуди забава и за парите што се вели си е супер.Читам 5 страни толку ја дигате у воздух лост што е чудо.
Заборавате дека на светско ниво Брејкинг Бед направи поголема фама и од Лост и од ГоТ. (Гот последноте 2-3 сезони само беа изхајпани).
Лост никогаш не ми се свиѓала како серија. Нели, ствар на вкус е тоа. Само и реално е дека не била револуционерна. И пред неа а и после неа имало далеку подобри серии. И по квалитетни и ПО КУЛТНИ серии.
А да кажеш свесно дека лост била по култна од Бб или ГоТ или Сопрано е мех....
Бтњ, за хајп и остало, па Каса де папел има огромен хајп за шпанска серија. А е и можеби нај хајпаната серија моментално. Како што лост била во нејзино време. Само сега имаме преку 1000 серии на 1 клик а тогаш изборот бил лимитиран.
Автоматски споено мислење:
Блеклист е серија што или ќе ја засакаш или ќе ја замразиш. Ретко кај нас некој да ја гледа.
ФЕНОМЕНАЛНО напишана, снимена, намонтирана серија. Премногу е заплеткана. Полна со тон нелогичности и "објаанувања" за нив. Се надевам дека следната сезона ќе и биде последна и ќе ја завршат како што и доликува...
Ни јас не познавам. Генијална серијаБрејкинг Бед е единствената серија која ја имам гледано со постојан квалитет од прва до последна епизода, без никаков пад, без форсирање на нешто или дејство, се си има своја цел. Не познавам ниту една таква серија.
Во срањево што го гледав (немој на крај памет да ви паднало да ја пуштите Hollywood!) си одглуми поштено. Со емоции, со сѐ. Ама сепак бе, не може да не личи на Шелдон. Н-е м-о-ж-е!Просечен е Парсонс у се друго освен Биг бенг. И пред и по Биг бенг.
А как завршва книгата ?Ја изгледав Defending Jacob, солидна серија. Мислам дека заврши различно од книгата, со „среќен“ крај и простор за дополнителна сезона.