Нов компјутер. Но, од каде?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Абе другари, дали за во Скопје, или Битола или Охрид незнам, али едно е сигурно, дека ако те видат абер немаш од компјутери, има да те сјебаат, па ке пудриш газот после! кој ти е крив!

MAX Компјутери, Скопје. Од таму го земав мојот, многу е добар поззз. иначе страницата се прави кога ке се направи ке ви ја кажам...

Задоволен корисник на Анхоч конфигурација,6 години.Ништо не е сменето ,освен маус,тогаш немав оптички...
За АМЦ ..ризик јак,а мила пара,не се дава.Не ги бива...
Неоком се исто така супер,ама мислам дека се највисоки со цени.
И Нико ,неам слушнато лошо за нив.
За другиве незнам.

Сам свој мајстор најубаво.

imam ja edno iskustvo od AMC...za Printer koj mi bese star 1 mesec i imase 1 godina garancija cekav na Servis 42 dena....lol..kade se videlo toa...i toa mi snema crna boja za printerot i otidov vo AMC da kupam..mi rekoja nema original no ima zamena...bojata si pasirase ja staev no ne ja citase...im vikam deka ne odgovara a tie me ubeduvaa deka e do softverot...koga mi go vratija Printerot (posle 42 dena) mi naplatija 700 den. a printerot mi bese pod garancija + zaradi niv se rasipa...EDNOSTAVNO KATASTROFA...inace si kupuvam PC samo od PAN COMPUTERS vo Tetovo...ubedlivo se najdobri, usluzlivi i imaat najdobar servis (za 2 dena najkasno go dobivas PC-to nazad)...toa e moeto iskustvo :D

imam ja edno iskustvo od AMC...za Printer koj mi bese star 1 mesec i imase 1 godina garancija cekav na Servis 42 dena....lol..kade se videlo toa...i toa mi snema crna boja za printerot i otidov vo AMC da kupam..mi rekoja nema original no ima zamena...bojata si pasirase ja staev no ne ja citase...im vikam deka ne odgovara a tie me ubeduvaa deka e do softverot...koga mi go vratija Printerot (posle 42 dena) mi naplatija 700 den. a printerot mi bese pod garancija + zaradi niv se rasipa...EDNOSTAVNO KATASTROFA...inace si kupuvam PC samo od PAN COMPUTERS vo Tetovo...ubedlivo se najdobri, usluzlivi i imaat najdobar servis (za 2 dena najkasno go dobivas PC-to nazad)...toa e moeto iskustvo :D

Скроз си у право. И ја само у Пан и сум 100% задоволен. Ако имаш гаранција и се деси некој квар одма ќе го среда и нормално нема ништо да платиш. А освен тоа коа земаш нов пц можеш да му кажеш секоја компонента каква сакаш и за ден-два го земаш готов.

Сам свој мајстор најубаво.

+1

Седни на интернет, do a little research, види кои делови ги сакаш, дали се компатибилни, и после оди во сите поголеми компјутерски продавници во Скопје и земи си дел по дел. Најдобро, најквалитетно, најсигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom