ВИЈАГРА - ефект и коментари

• Креатор на темата Креатор на темата slavee
  • Време на започнување Време на започнување
Дали во некоја аптека може да се купи вијагра без рецепт? Доколку не, каде можам да набавам оригинал проверена вијагра без рецепт?

Ima vijagrice vo apteka bez recept?? mi treba nesto za podolga erekcija i posle ejakulacija ..
Вијагра се пие исклучиво при проблеми од типот на еректилна дисфункција. Вијаграта нема да ти го одложи оргазмот. Можеш да пробаш со маџун, Power DM и други слични работи.

Вијагра се пие исклучиво при проблеми од типот на еректилна дисфункција. Вијаграта нема да ти го одложи оргазмот. Можеш да пробаш со маџун, Power DM и други слични работи.

Јас лани пиев еден лек, ама не за ова и приметив дека реагира на одложување на оргазмот. Е сега тој лек е многу силен, а и треба специјалист да го препише, така да не го откривам са кој санува збор. :)

Ima vijagrice vo apteka bez recept?? mi treba nesto za podolga erekcija i posle ejakulacija ..
Иди кај оној од
Валијант
и земи си камагра....1/16 од камаграта, а тоа е 1/16 од 100 мг мислам(што е негде 6 мг), со лажица ипол од маџунот, грам horny goat weed, yohimbe bark, 10 грама цитрулин малат и трибулус 2 комада. Мислам доволно ќе ти биде.....ова ако сакаш да ја дупнеш некоја :D

Иди кај оној од
Валијант
и земи си камагра....1/16 од камаграта, а тоа е 1/16 од 100 мг мислам(што е негде 6 мг), со лажица ипол од маџунот, грам horny goat weed, yohimbe bark, 10 грама цитрулин малат и трибулус 2 комада. Мислам доволно ќе ти биде.....ова ако сакаш да ја дупнеш некоја :D
Ова е добитна комбинација, и се е на природна база.
3bd2768a75eeb31f24e9a4ab6f65c1f4.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk

Ова е добитна комбинација, и се е на природна база.
3bd2768a75eeb31f24e9a4ab6f65c1f4.jpg

Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Маџун е ова практично...иначе се од горе е природна база освен 6 мг камагра која и не е некоја доза.
Фората е во тоа Epimedium(Horny goat weed)

Иако не би пробал засега ама чисто информативно ме интересира од кога ќе се земе виаграта за колку време од прилика ти се дига пенисот и од прилика колку делува ефектот да ти е дигнат?

Иако не би пробал засега ама чисто информативно ме интересира од кога ќе се земе виаграта за колку време од прилика ти се дига пенисот и од прилика колку делува ефектот да ти е дигнат?
За половина час до еден час од земањето започнува дејството. Трае отприлика до кај 4 часа, а има и студии кои покажуваат дека може да трае и до 24 часа, но тоа е во домен на теоријата.

Ерекција добиваш само ако си сексуално надразнет, значи не е така како што си мислиш, пиеш и доле ракета 4 саата без престан, не е така.

За половина час до еден час од земањето започнува дејството. Трае отприлика до кај 4 часа, а има и студии кои покажуваат дека може да трае и до 24 часа, но тоа е во домен на теоријата.

Ерекција добиваш само ако си сексуално надразнет, значи не е така како што си мислиш, пиеш и доле ракета 4 саата без престан, не е така.
Што бе 4 часа:vozbud:..аујј..цела зграда отиде јабана:pos::pos:

Дали ако се користи често може да дојде до еректилна дисфункција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom