M
.:makedonec:.
Гостин
Јас пушам Цигари + ганџа тро и можам да трчам(без престан) полавина час со + 25 кг на мене![]()
hahahahhh ne bi rekon nema teoretski sansi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пушам Цигари + ганџа тро и можам да трчам(без престан) полавина час со + 25 кг на мене![]()
повеќето деца што ги знам на моја возраст пушат. еве јас имам 14 и уште не сум почнал,а нема ни да почнам.
ми викаат "ќе отидеш во средно и ќе пропушиш". ај баш да видам...
Само да се покажат фраери.Инаку не ги сфаќам луѓето што пушат,да трошат пари без врска во ова време.
Штом вујко ми,кој пушеше по 3 пакли,прекина,верувам дека секој може.Само зависи и од желбата на пушачотСоцијален елемент е цигарата. Пример, кога пред себе имаш ретко - наминувачки познаник, добро течат зборови уз цигара. Релаксирачки делува димот.
НАјбитен елемент е раката. раката има зависност, со корелација на умот. Не постои никотинска зависност.
Испробано!
од 18 навака скоро секој ден пушам по 1, 2, па и 3 цигари. Ако сакам, никогаш повеќе нема да запалам пак.
Инаку, се стекнува таа навика најдобро во годините додека не ти даваат лична карта. Па си највечи фраер у маало.