Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не пушам...верувале или не, не сум ни пробал...тоа ме прави “добар“?? не, тоа вас ве прави “лоши“...
Ваљда у смисла лоши затоа што уништувате и загадувате со цигарителоши?? во која смисла?
Ваљда у смисла лоши затоа што уништувате и загадувате со цигарите![]()
Не карактеризирам по тоа пуши или ненее бе брат...ако уништуваме некој тоа сме самите себе си и на други мислам не треба да му е гајле...а на некој ако не му се седи со мене дека пушам цигари..ако мене ме карактеризира со цигарите...тогаш го жалам тој човек...не се гледа така на тие работи...а ако му смета цигарата на некој јас не го терам со сила да се дружи некој со мене...можи слободно да си оди.....за загадување....секој на некаков начин загадува...не само ние...и непушачите загадуваат па никој нешто не вели...
Не карактеризирам по тоа пуши или неАма и вие пушачите на пример ако глеате дека мене ми смета па стајте ја у другата рака цигарата, можете нели
А многу ме нервира коа некој шо го знам, до 15-16 и дури и 17 не пушел и после зема цигара со надеж дека ќе се смири.. а дека само вас се аништувате, не. Вие се уништувате ама и ние вдишуваме 2 третини од чадот и ја џабе не пушам коа па сум пун со дим од цигари
позз