Да ве потсету дека ако ве некад памет излже да гледате White Lines на Нетфликс, немојте.
Апсолутна катастрофа од серију, како да гу е пишувала тинејџерка, веома досетљива и интелигентна wanna be факинг артист или сценарист, искрено срам би ме било да напишу овакву серију и да си ставу свое име. Али добро, уз оглед колко е глупава, плитка и ретардирана серија у исто време ти ги отвара очи, би кажаја prophetic, сас какви генерацие раснемо и какви генерацие не следуе, искрено мислу дека добивамо много добру слику и представу за какви родители и општо људи треба да очекуемо да бидемо опкружени, недефинирани, плитки, до 40 године у серију се представља како прифатљиво за они да се дефинириав карактерно, еј 40.
Значи поглупу серију у живот не сам гледаја сас полошо напишани ликови, едини нормалан лик е Боксер и стариат Калафат све оној друго е у едну јаму да фрљиш и трупаш сас гомна. Полош главан лик и карактер одамна не сам видеја од овуј Зое, полоши вредности како карактерни такој и морални представени како нормални у серију, немам видено и искрено ме плаши како све повише овакви серие и карактери се појављав на екран зашто полк, полк се прифаќав како нормални.
Нема ништо нормално у овуј серију, шљам.