Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Aztec ти е многу заебана мапа. Од врата ТТ ПАРЧЕ можат да направат. Многу мапи се добро избалансирани. Особено ДЕ мапите се по погодни за ТТ пошто со еден добар Раш имаш брз плант и 4-5 души што чуваат ц4. @Macedon1um на Азтец коа се кладевме у пиво успеа од 7-1 на 8-8 као ТТ да ја сврти партијата. Сеа треба да делиме трошок, еден пиво 1 скара. На Нук на пример ако ТТ напраат Раш Рампа ти што сакаш прај они више плантнале доле. имаш 20 и нешо секунди да ги утепаш и дефјузнеш Ц4. Многу мапи не се избалансирани. Само ДЕ мапите се по погодни за ТТ од ЦС мапите што се за ЦТ. Цт не можат на асаулт да фрлат 3-4 ХЕ кај заложници, а ТТ можат на даст 2 да фрлат 4-5 ХЕ на Б каде што ќе се уштека ЦТ. :) Сепак, цс играме за забава. Бтњ Тускан е Одлична мапа! Треин Исто.
kuti ti stekeru eden , za vreme na stekanje skara da napraes dobro e , taj so ke naleta pivo nek ti donese :pos:

kuti ti stekeru eden , za vreme na stekanje skara da napraes dobro e , taj so ke naleta pivo nek ti donese :pos:
Сакара ќе праам, пиво да донесете!
На Даст 2 се собираме на мое место, среда го знае (среќен именден бтњ) и праиме Жур! :D

Епа тоа е проблемот, за некој е тиња за некој не е. А не се игра зашто на некој не му се свиѓа. А ние играме кога не ни се свиѓа некоја мапа, не се жалиме:D

нека стават гласање пред крај и готово..

нека стават гласање пред крај и готово..

Eпа тоа е проблемот што немаме гласање, да имаме гласање мирна ке ни е главата на админите. Ама нешто ја зезаат Агда од хостингов и затоа немаме...

@Agda Beata видов дека има активност на форумов ваљда презела работи

Ако има некој за пукање нека дојде на серверов привремено додека биде кренат овој
134.255.254.154:27015

А ако се јави исланџанецот, што правиме?? :D
Како ќе објасниме дека ја бараме за дигање......сервер?
Му се јавив и му реков да го дигне, чекор по чекор на камерата му кажував каде да оди(на српски е), испадна дека пак имаат проблем од хоустингот, не е до самиот сервер. Овој месец ќе треба да ми дадат попуст! :mad:

Последно уредено:
Му се јавив и му реков да го фигне, чекор по чекор на камерата му кажував каде да оди(на српски е), испадна дека пак имаат проблем од хоустингот, не е до самиот сервер. Овој месец ќе треба да ми дадат попуст! :mad:

Kaков попуст, треба да ти дадат гратис еден месец. Какви аматери се...

Мапи што треба да ги играме се dd2,nuke,inferno,mirage,tuscan,cbble,train,de_dust. Ова се мапи каде што реално има некои шанси за баланс помеѓу tt и ct наспроти aztec кадешто ct ќе се намести на мост и ајде реши го или на italy i assault tt ќе утепаат заложници и немаш шанси на самата мапа затоа и не се играат cs_мапи.

Westwood на пример ќе влезе некој во куќата CT и ај ти мини го со трчање + мала мапа со HE бомба може од CT до ТТ да фрлам.

Друго шо мислам често нема баланс можеби подобро е да се направи систем на два рандом играчи-капитени и бирање играчи во тим и да нема на сред мапи ауто трансфер затоа што премногу иритира и удара на перформансот.
На westwood со тенк да стојат CT може да им се влезе и да им се намести ц4, на таа мапа прават грешка многу пати на паблик серверите што им се качуваат горе по згради и после 3та партија кога веќе имаат купено авепе, оваа е повеќе ТТ мапа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom