Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Шо ке ни е Икарди? Договорен е Агуеро а исто и со Кавани е готова работата.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Икарди и Лукаку напред, па па па. Веќе заборавив на сите драми од лани...

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.960
Поени од реакции
23.832
Секоја чест за мој Интер и 2010.
Ама веќе преку тасета ми е секоја година од 1ви до 22ри Мај само едно исто да се постира по социјалниве мрежи.
Па уште полошо кога ќе прочитам македонскиве портали.
"Пред 10 години македонското знаме гордо се вееше во Мадрид"
Се осеќам како заглавен во времето.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Џони да им го пуштиме за администратор на Италијаните, да ни постира како Аталанта ни земала здравје :pos:
Иначе Џони постирал пред 3 часа на ФБ за триплетата, дека пред 10 години сонот станал реалност. Чуден лик е жими се.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Ајде да го одбележиме како што е редот, ако не секоја година барем еднаш на 10 години имаме право. Ќе имавме снимка на македонски ама на @Syn му се испразнила батеријата :D

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Иначе Џони постирал пред 3 часа на ФБ за триплетата, дека пред 10 години сонот станал реалност. Чуден лик е жими се.
Кој ти кур бизнис бе ?..не смеам да се радувам и да постирам..тоа што ги критикувам дека се лузери не значи дека не навивам и не ги подржувам...бот еден
Автоматски споено мислење:

Џони да им го пуштиме за администратор на Италијаните, да ни постира како Аталанта ни земала здравје :pos:
Аталанта не ни зема здравје туку глата ни ја толчат....последната утакмица во Милано беше срамој за гледање...како да играат мажи против деца..Конте издоминиран од Гасперини:facepalm:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.877
Поени од реакции
116.166
Кој ти кур бизнис бе ?..не смеам да се радувам и да постирам..тоа што ги критикувам дека се лузери не значи дека не навивам и не ги подржувам...бот еден
Таман работа брат уживај што ти е луд.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Ни отиде Мауро во ПСЖ за 60 милиони :place:

Јас се извинувам што постирам само тажни вести... :cautious:
Ужасие од зделка...
Во време кога дембеле и кутињо некој ги плати по 150 милиони,ти да неможеш на икарди барем 80 да му земеш за мене е голем фејл!
Гомна да јаде марота за дилов!

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Омилен напаѓач ми беше...имав мала надеж дека ќе се врати и ќе растури повторно :(.....му посакувам да дај трилион голови и да освои сите можни титули освен онаму каде што настапува нашиот мачен клуб

Kajgana Shop

На врв Bottom