Коронавирус (COVID-19)

• Креатор на темата Креатор на темата Beginner
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, митизни и избори ќе има, у теретана да носиме маска, ало пропалици едни ретардирани...

Е јеби га, ако го немаше оваквиот полициски час за Бајрам, некои (можда и ја) ќе викаа - Како така, за христијаните едно, за муслиманите друго?

А сега, викаме друго, викаме дека мерките треба да зависат од моменталната состојба, а не од некаков си религиски реципроцитет.

Предлага пишува значи уште не е одобрено, иначе банки и така нема да работат тие денови
Зборам општо не само за сега.

Ја предлагам да ми го јадат курот неспособните "експерти".

Зборам општо не само за сега.

Ја предлагам да ми го јадат курот неспособните "експерти".

За тоа си во право +1 од мене
Ти не беше у Немачка како е таму ситуација, секогаш кога ке го прашам братучедми он е во Библинк ист менталитет како тебе вика што ги ебам не ме интересира :D

Абе кои се овие муабети што ги верглате,каков бајрам,какви семејни веселби?
Сега дека е топло возат по Партизанска со отворени врати оние Елма,Беса комбињана Кондова-Свиларе и кои се други таму,унатре по двојца на едно седиште се возат а маска е строго занрането да се носи :D најверојатно не ги пуштаат да влезат тие што имаат маска ставено :pos:

Автоматски споено мислење:

Абе кои се овие муабети што ги верглате,каков бајрам,какви семејни веселби?
Сега дека е топло возат по Партизанска со отворени врати оние Елма,Беса комбињана Кондова-Свиларе и кои се други таму,унатре по двојца на седиште се возат а маска е строго занрането да се носи :D најверојатно не ги пуштаат да влезат тие што имаат маска ставено :pos:
може исламот тоа забранува

Има нешто ново за викенд-карантин? Заради Тетово, Струга и Чаир ќе изгинеме сите.
А искрено ме плаши штом Филипче предлага обично го слушаат.

Како што имаше за Велигден нека има и за нив, нели така сакаа некои или сега не им одговара? [emoji849]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Нема врска со нас и вас..од вторник планираат да ги пуштат кафаните а до вторник сабајле карантински викенд. Се е тотално хаотично.

И јас сум против полициски час ама загрижените Мицковци најверојатно ќе коментираа како нас за Велегиден не држеле затворени а за Бајрам браќава не, впрочем веќе и имаше такви коментари од истиве што плачат сега пред 1 Недела, да не ве цитирам си знаете кој сте...

Не знам, можеби е исправно ама или има олабавување на мерките или не. Имаат одлука да ги пуштат џамиите и сега им текна што тоа значи? Исто како да ги отвориле кафаните и воведат целосен каранти. Никако не ми е логично.

Нека се утепаат сместа сите до еден ако е вистина ова со полицискиот час за викенд, ти ебам тоа полициската држава шугава неспособна.
Од 19:00 до 05:00 е огромна глупост, а не пак три дена затвор.

Држи дистанца, носи маска во затворени простории (банка, супермаркет, аптека...) и не се групирај - крај, нема што повеќе да се тупи од ова.
Ti ke noses maska , distanca itn toa e u red ama drugi nisto nema da pocituvat

И тие ќе седат дома како што седеа дома оние што за Велигден три дена беа собрани по викендици. ;)

Ама важно 1:1 да е и да нема коментари од типот нас затворени, за нив никакви мерки. Да не барам коментари поназад.

И тие ќе седат дома како што седеа дома оние што за Велигден три дена беа собрани по викендици. ;)

Ама важно 1:1 да е и да нема коментари од типот нас затворени, за нив никакви мерки. Да не барам коментари поназад.

Ти им светепе на сите вака што беа собрани по викендици?
фемина не ти е рамна

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom