- Член од
- 23 мај 2019
- Мислења
- 4.485
- Поени од реакции
- 5.222
Најдобро за мене, за тебе, а и за сите останати е кога ти не мислиш, или барем на кратко се одмараш!Поглупо нешто мислам од оној билбордон Хвала брате Си нема искочено одамна, еве еден пример на правдање, врв на глупоста
Знам дека многу очекувам ама тоа е, за промена може понекогаш нешто и да напишеш, или и вакви работи ти се сметаат за пост?!
Автоматски споено мислење:
Не знам дали си роден ваков или си бил во специјални училишта, ама дефинитивно добро ти оди.Кога сум у добри односи со уредништвото тоа е, кој му е крив на таксист што не може да отвори тема за добродетелствара на вучиќ, путин, пин...
...според вокабуларот многу потсетуваш на Павле Кокаиновски, да не имате ист дилер?
(отварање на тема Вучиќ последен диктатор, им се најде на Сидрото и екипата во северџганската влада, да беше советник немаше вака добро да им служиш, гледам немаш ништо за темава туку само за мене би зборувал со копуците, тутурутко темата е Кина а не јас, имаш ли нешто со што ќе го оспориш онаа што сум го напишал или само ќе тупиш? Дека синофобијата ти е при среце се гледа, не мора во секој свој коментар да се тртиш!)
Последно уредено: