Кај нас искрено другар сè скапо се продава половно, од компјутери до коли и мотори. Гледа било кој да те избричи. И не само на Реклама5 шо си гледал, види ги pre-built компјутери шо конфигурации имаат, че ти се слоши.Што е со културава ненормална наша на половни компјутери? Многу послаби конфигурации од горнава, стари 4-5 год, со искористени напојувања и процесори се вреднуваат по 500-600 евра во реклама5?
Продавам MacBookPro 13' late 2017, samo 135 ciklusi ima iskoristeno od bat, mnogu malku koristen, doagja gratis so dongle so hdmi usb c i usb 3.0 plus futrola za laptopot so zastitna za tastatura.
Cena 51.500
Стално е поубо да се земи гејминг компјутер, ама не значи и дека двете не мора да ги имаш. Моментално не вреди да се земи PS4 или XBox One, зато шо next gen consoles че излегуваат, XBox One X и PS5. Само не знам точно кога дали во декември или од јануари следната година.Што е подобро да се земе, пс4 или декстоп компјутер за гејминг?
Одамна не сум играл игри и сум заостанат со моменталната технологија.
Да имав кеш за двете ич немаше да прашам.Стално е поубо да се земи гејминг компјутер, ама не значи и дека двете не мора да ги имаш. Моментално не вреди да се земи PS4 или XBox One, зато шо next gen consoles че излегуваат, XBox One X и PS5. Само не знам точно кога дали во декември или од јануари следната година.
Пошто си кежуал, Плејстешјн али чекај да искочи нова генерација, треба да биде ноември/декември.Да имав кеш за двете ич немаше да прашам.![]()
Тогаш купи си компјутер, не вреди да фрлаш пари за PS4 или XBox One.Да имав кеш за двете ич немаше да прашам.![]()
Голема разлика меѓу компјутер и конзоли ,каде што компјутер гејмер ќе тераш околу 7-8години од нови и понови игри додека кај конзоли како кај мобилни телефони штом остаре околу 3 години и толку од подршка ,сликата јасно кажува низ цел светШто е подобро да се земе, пс4 или декстоп компјутер за гејминг?
Одамна не сум играл игри и сум заостанат со моменталната технологија.
UpProdavam Asus GTX 1080 8GB Turbo. Koristena 2 godini super socuvana iscistena od prashina NIKOGAS NE Otvarana nitu Overcloknuvana. garancija istecena, kutija mislam deka ja imam frleno taka da kutija nema. Telefon - 071 663 358
Cena ~22000 Denari.
Прегледај го приврзокот 248239