Јас досега до шо имам праено муабет со навивач на Реал сите ми се контреа дека плачковци сме биле и дека не било офсајдЈас не знам што е тука изненадувачко дотолку што вака пренесува цел свет...демек ние другите сме ќори и не гледаме дека беше офсајд?...секој чоек во светот па макар и најголемите ултраси на Реал знај дека тој гол беше офсајд само што беше тешко за проценка и неможи да му се земи за некоја катастрофална грешка на помошникот иако е финале на ЛШ.
Онакво нешто да тврдиш дека не е офсајд треба или да не гледаш или да ти фали нешто....едноставно тешка ситуација беше го разбирам судијата,сигурно не е будала да ризикува кариера во финале ЛШ каде цел свет гледа да запни да помага на некого.Јас досега до шо имам праено муабет со навивач на Реал сите ми се контреа дека плачковци сме биле и дека не било офсајдтука на форумот има неколку само, не ги цитирам сами ќе се препознаат
![]()
Синкир прв пат ќе им биди на судиите, 200 примери сега ми идат сами вака од прваОнакво нешто да тврдиш дека не е офсајд треба или да не гледаш или да ти фали нешто....едноставно тешка ситуација беше го разбирам судијата,сигурно не е будала да ризикува кариера во финале ЛШ каде цел свет гледа да запни да помага на некого.
Во финале ЛШ?..не вервам.Синкир прв пат ќе им биди на судиите, 200 примери сега ми идат сами вака од прва![]()
Европското е мислам одложено за 2021мене ми текна прееска, на есен нека се игра европско, оваа сезона на стенд бај дур не заврши европското, да продужи од сега кај што е застанато и у мегувреме таман време за тренинзи и да не фати некој ковид-19.
Еве уште нешто од него:Навистина Клатенбург изјавил дека признава дека голот на Рамос за 1:0 во финалето во Милано беше офсајд или фејк њуз е ?
Веста ја сподели Марка ама од Дејли Мејл е мислам превземена па затоа реков да си прашам
Гледаат секогаш на полувреме хајлајтс судиите, него пеналот над Торес си беше чист според мене.Еве уште нешто од него:
"I gave Atletico a penalty early in the second half when Pepe fouled Fernando Torres. Pepe was furious and said to me in perfect English: 'Never a penalty, Mark.' I said to him: 'Your first goal shouldn't have stood.' It shut him up.
"People might think that sounds odd, because two wrongs don't make a right and referees don't think like that, but players do. I knew by saying that to him it would make him more accepting of the situation, but he was a wind-up merchant and not fun to referee one bit, you had to be on your guard constantly."
За Пепе е 100% во право. Гад од карактер.
Туку се мислам, зарем на полувреме highlights гледале судииве па уште одма да знаат дека згрешиле?
Се створа впечаток дека биле спремни за компензација (пеналот, за пример).
Како и да е , сосема погрешно од Клатенберг на повеќе нивоа.
Која друга лига ќе заврши до 30ти јуни?So igranje vo Avgust idat dopolnitelni teskotii, zatoa Bundesligata gleda do krajot na Juni da go zavrsi prvenstvoto. Imas dogovori do 30.06. , pa odmor itn.
Oti da ne se igra kako turnir vo Juli, primer na neutralen teren sekoj 3 dena partija a finaleto kaj sto si bese planirano odnonsno site partii da se igraat tamu?
Izgleda ni edna. Ke ima situacija kako vo Francija, Holandiaj i Belgija kade ligite predvreme gi zavrsija. Nemam ni ja resenie ali mnogu pari se vrtat vo LS valjda ke go proturkaat nekako.Која друга лига ќе заврши до 30ти јуни?
Да, планот уште од старт е лигите што ќе завршуваат да завршат до 30ти јули, па во август да се игра европски фудбал.Izgleda ni edna. Ke ima situacija kako vo Francija, Holandiaj i Belgija kade ligite predvreme gi zavrsija. Nemam ni ja resenie ali mnogu pari se vrtat vo LS valjda ke go proturkaat nekako.