Мислиш за Ален Исламович што го викнаа не беше добро ?Ццц на кој се пале народо, на некој си Салемаем Исламовиќсртѕгс...
Селект тонат ли тонат. Уште Коста Бургов не се го викнале да пее.
Струмичане дек вее акло?!...
го нејќе човеко тај стил на музика шо не е јасно ?Мислиш за Ален Исламович што го викнаа не беше добро ?
цц
Еми нема да говоре за тај стил шо другите го сакат нека ги остаа да се веселат:haha: начукааме офтопик па упм следното посетуване на Струмикс на темата ке јадам банго нејќе човеко тај стил на музика шо не е јасно ?
Ако не го аресе не мора да значи дека Селект е запеза.го нејќе човеко тај стил на музика шо не е јасно ?
некој говорат само зејнатМислиш за Ален Исламович што го викнаа не беше добро ?
цц
Селект е катастрофа со се Платинум со се народ. Те Баракуда, те Тропик од Муртино едно исто се со Селект. Ама до народо е, Струмица и околината се расадник на простотилак и малограѓанштина.Ако не го аресе не мора да значи дека Селект е запеза.
Јас го разберах на друг начин,али Селект тај и е најдобар избор со Ален за пеене до саа другото е тапа.
Не сум ојдел у селект 1 месец, вечер планирам, ак не ме пуштат е тугај ќе си го питам дали пак ќе ми текна да одам.Сааа и Платинум изгледа го затвории,осекам ке почне пак селектиране на народо. Тај пушти тај не пушти.
Извини.Селект е катастрофа со се Платинум со се народ. Те Баракуда, те Тропик од Муртино едно исто се со Селект. Ама до народо е, Струмица и околината се расадник на простотилак и малограѓанштина.
Абе не викам нели оти нема да пуштат ама викам осекам така ке биде... чим го затвории платинумНе сум ојдел у селект 1 месец, вечер планирам, ак не ме пуштат е тугај ќе си го питам дали пак ќе ми текна да одам.
Не остануват у Струмица таквите човеци, така да ќе нема профит.Извини.
Ак си толко паметен напрај кафич/бар/кафана дек шо ке излеват пАМЕТНИ ЧОВЕЦИ,ГОЛЕМИГРАГАНИШТА И ТАКВИ УБАВИ РАБОТИ.