Коронавирус (COVID-19) - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе нели свативте дека е голема лажга до сега , умрени од постоечки болести, доумрени од отровни лекови и вентилатори, повечќето од пишаните цовид а со срцеви и др. заболувања? Уште ги броите умрените како ковид причина

Ајде уште 2-3ца да го постираат ова и ќе може да ја затвориме темава раат...

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

Добро бе нели свативте дека е голема лажга до сега , умрени од постоечки болести, доумрени од отровни лекови и вентилатори, повечќето од пишаните цовид а со срцеви и др. заболувања? Уште ги броите умрените како ковид причина

Кој сме тоа ние што не сме сватиле и што си сватил ти?
Лага не е, постои, можеби и постоело и претходно, пренапумпано е да, но не е и наивно колку што ти мислиш дека е.

Ајде уште 2-3ца да го постираат ова и ќе може да ја затвориме темава раат...

не сум проверувал на темава, најверојатно уште некој го има постирано

Како и да е, поентата е дека не постои добар шведски модел, само лош.

Јас не можам да ве сфатам вие што не верувате во короната и мислите дека е мачкина кашлица, шо к.р барате на темата тогаш?
Мене нешто шо не ме занима ниту го читам ниту се замарам.
Како некој кој не е уплашен од вирусот делувате премногу засегнати.
Или целта ви е само да се контрите по форуми оти досадно ви е дома ?
Ок е форум е и секој има право да се изјасни ама темата стана кашапопара и се губат некои корисни информации.

не сум проверувал на темава, најверојатно уште некој го има постирано

Како и да е, поентата е дека не постои добар шведски модел, само лош.
Не се сложувам.
Земјите со драстични мерки имаа огромен број жртви во старските домови.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Не се сложувам.
Земјите со драстични мерки имаа огромен број жртви во старските домови.

Има слична изјава од британскиот министер за во нивните домови. Само јасно е што е целта на постираната вест, да се докаже поента дека шведите згрешиле.

Има слична изјава од британскиот министер за во нивните домови. Само јасно е што е целта на постираната вест, да се докаже поента дека шведите згрешиле.
Знам [emoji846]

Не дека згрешиле туку дека нивниот метод не е перфектен ниту за нив, не пак за некој друг, пример како нас.

Глупа дебилна држава, да чекаш да ти донира некој 30 000€, резил. До сега, во ваква ситуација и во функционална држава лабораторијата требаше веќе да работи.
Затоа и со мерките сме заостанати како и со се друго.

Во недела протест против полицискиот час пред Влада

Последно уредено:
и да има некаде податоци тоа е само по амбуланти и тестови, а не ти кажува позитивните од која општина се, тоа е тајна...
бре, бре, тајна било....
зашто би било тајна?

(има на линкот по општини)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom