Без треќата нема рима!Треќата, се разбира!
Автоматски споено мислење:
Колку години имам, појма немав. А, башка-башка?Па она веганското сирење, што мислиш од каде им е
Туку крставица и патлиџан, лоша комбинација ми е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без треќата нема рима!Треќата, се разбира!
Колку години имам, појма немав. А, башка-башка?Па она веганското сирење, што мислиш од каде им е
Туку крставица и патлиџан, лоша комбинација ми е.
....kalimero...ти ќе да си се одлепил....?naeftin stos mora da se ima rezerva site ste dupli juzeri
zoran pocna so manijacenje najdete eden pos kaj ne se manijacira a kod kuce ebe ednas mesecno i desanka sakic ja upotrebuva koa ke ja izmori i levka
i jedna zlica vegeta za sve a e istoБез треќата нема рима!
Автоматски споено мислење:
Колку години имам, појма немав. А, башка-башка?
Која офанзива човече, овде у чек дис аут?Ова нели е наклон....
Тоа другото мене ме асоцира на можна дружба, па ќе видиме.
Сепак треба храброст, а и лудост да напишеш кај секташите, па и тоа е нешто нели![]()
Освен ако не припрема некоја офанзива па да не .....
butni si prs u gz pa proveri gledash dete deka zaedno ne me registriraat zosto im lepam vistini ???....kalimero...ти ќе да си се одлепил....?
Глеј...дули и да има дупли јузери...
како да знам ТИ да не имаш дупли профил..
чим сега си на one way trip?
tenkovska ili pesadiska fanelenko ???Која офанзива човече, овде у чек дис аут?
Овде само на мина може да нагази!
Која офанзива човече, овде у чек дис аут?
jao dobi si dva glasa pa treba da castis fanelkoКоја офанзива човече, овде у чек дис аут?
jao dobi si dva glasa pa treba da castis fanelkoКоја офанзива човече, овде у чек дис аут?
Туу кои глупости ги имаме правено со пивоАма оти сега ти го предупредуваш...
Искусен е он со воени битки, нема гајле, затоа ние да припазиме, стапица да не ни постави
Туку ти си отварал ли така пиво ко Бендовер гифчето... Сепак вие сте цврсти генерации, ние ко од мочка правени![]()
jao jak ti fazon zagolicaj me da se nasmejemSede u restoranu plavuša, policajac i Perica. Prilazi im konobar i pita: ˝Šta je ovo - neki vic?¨
Прегледај го приврзокот 250353
Се мислам да си го сменам аватаров. Па, пулам реакции...Него, ова прописна дистанца е?Прегледај го приврзокот 250354
Туу кои глупости ги имаме правено со пиво, со упаљач и пиво од пиво беше најлесна работа, луѓе забите си ги уништуваа да се покажат мачо! Инаку кај нас имавме натпревари во виткање тапи
![]()
Шо ти фале бе Карапанџа? Арен ти е аватарот, од ВегетаСе мислам да си го сменам аватаров. Па, пулам реакции...
Ме бараа од Подравка. Заинтересирани се да го откупатШо ти фале бе Карапанџа? Арен ти е аватарот, од Вегета![]()