Kako da go otkacam?

• Креатор на темата Креатор на темата DenaM
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ako ne on brat mu prijatel mu ko na @BenDover prijatelite tetka @bijons i ostali 2,3 prijatela kako govinda da ne go iskoristi srumicki
Затоа медицински ти препорачувам да дрмнеш две три и да отспиеш зашто трипаш поинтензивно од некој што решил да пали опојни дроги...

natan libium ko da nekoj pie nafta

Затоа медицински ти препорачувам да дрмнеш две три и да отспиеш зашто трипаш поинтензивно од некој што решил да пали опојни дроги...
mali jas sum za tebe spansko selo se napi lekic gledam od 2 mg uste edno

aj ke ti stavat lajkce inace bese osamen oni takvi zrtvi brkaaat ,slikite koj ti gi praka inboh nemalo gol covek kliz na banana

Никад не е добар знак кога Берик ќе се појави во темата :D Ама штом со толкав наклон го дочека, да видиме :cenzura:

Ова нели е наклон :cuc: ....
Тоа другото мене ме асоцира на можна дружба, па ќе видиме.
Сепак треба храброст, а и лудост да напишеш кај секташите, па и тоа е нешто нели :toe: :D

Освен ако не припрема некоја офанзива па да не .....

...а што викаш ти да се извиниш на Топла а? дојде овде да провоцираш?
..ако играш шах, ајде да играме...напаѓаш кралица ти го напаѓам кралот твој што викаш а? отвори го ЛП да ти пишам два збора...

али кралицата на топот мој заврши

Idu dva psa ulicom. Jedan se češka a drugi se slovačka.

giphy (19).gif

naeftin stos mora da se ima rezerva site ste dupli juzeri

Го спомна и тоа, колку памтам. Него, освен Шери, шо друго ќе садиш? Ја опнав и крастајци, се мислам за кромитче. Сирење се сади? За Шопска прашувам

Па она веганското сирење, што мислиш од каде им е :cautious:

Туку крставица и патлиџан, лоша комбинација ми е.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom