kalimero456
Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
- Член од
- 7 ноември 2019
- Мислења
- 3.504
- Поени од реакции
- 3.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само Шутрак е Шутрак!Уше мисли дека сум шутрак...
....
не ми се ебано верува...
Имаше поише причини
Го спомна и тоа, колку памтам. Него, освен Шери, шо друго ќе садиш? Ја опнав и крастајци, се мислам за кромитче. Сирење се сади? За Шопска прашувамПрегледај го приврзокот 250332
вероватно ова...
mali jas sum za tebe spansko selo se napi lekic gledam od 2 mg uste ednoЗатоа медицински ти препорачувам да дрмнеш две три и да отспиеш зашто трипаш поинтензивно од некој што решил да пали опојни дроги...
Треќата, се разбира!Тебе која ти изгледаше како најголема причина што така тажно гледа, првата, втората или третата![]()
aj ke ti stavat lajkce inace bese osamen oni takvi zrtvi brkaaat ,slikite koj ti gi praka inboh nemalo gol covek kliz na bananaЗатоа медицински ти препорачувам да дрмнеш две три и да отспиеш зашто трипаш поинтензивно од некој што решил да пали опојни дроги...
Никад не е добар знак кога Берик ќе се појави во тематаАма штом со толкав наклон го дочека, да видиме
![]()
...а што викаш ти да се извиниш на Топла а? дојде овде да провоцираш?
..ако играш шах, ајде да играме...напаѓаш кралица ти го напаѓам кралот твој што викаш а? отвори го ЛП да ти пишам два збора...
Да ја водам Скопско да отвори. Како ги стегаат...
Го спомна и тоа, колку памтам. Него, освен Шери, шо друго ќе садиш? Ја опнав и крастајци, се мислам за кромитче. Сирење се сади? За Шопска прашувам