- Член од
- 3 мај 2019
- Мислења
- 19.432
- Поени од реакции
- 10.363
Што??????? Што гледаш?????На скринот се гледа се.
Што??????? Што гледаш?????На скринот се гледа се.
Профилот на калимеро како си го ставила, извини му се сега ајде.Што??????? Што гледаш?????
Некој (на калимеро) ти постирал инфо од фејсбук на тебе (на калимеро) и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите(на калимеро) франтички пораки....
Ако знам што причате ќе си го исечам....
Не веќавај такви работи, те молам! После со тебе ќе треба да се занимаваме!
Ако знам што причате ќе си го исечам....
kaj ti bese vcera ozbilnosta ?? halucinirav sega svesno te prashuvam svrti nekolku strani nanazad na temava i se e jasno kade mi bega ovoj ben mausot eve go od desnoШто сум згрешила? Заборави малку на навреди, озбилно прашувам? Кој тоа на кого што постирал?
ova vcera imase grupno ismejuvanje i slava stefan ova e post na topla skrin pokusaj napravi ti od moj nik pameten stom siНекој (на калимеро) ти постирал инфо од фејсбук на тебе (на калимеро) и ти изиграваш клинт иствуд. Толку имам капацитет да ги разбирам твоите(на калимеро) франтички пораки....
Го виде видеото што го постирав прееска?А бе кај е @BenDover , некоја банана да шибне овде?
PISI GO HTPETO I KE VIDISH KOJ IZLEGUVA ,SRAMOTA PA I LAZOV KE ME PRAVISH I SIMULIRASH DEVICA SVRTI TRI STRANI CETIRI NANAZAD ILI GO SAKASH VO CELOS ??????Што??????? Што гледаш?????
За саатипол ќе ти кажамМногу јако....![]()
Roger Penrose: Physics of Consciousness and the Infinite Universe | Lex Fridman Podcast #85
Roger Penrose is physicist, mathematician, and philosopher at University of Oxford. He has made fundamental contributions in many disciplines from the mathem...www.youtube.com
Автоматски споено мислење:
Го виде видеото што го постирав прееска?
Ја ќе се разберам со него!KAKO DA SE POJAVI KOGA I TOJ IMA SMESANO PRSTI![]()
![]()