Ф
Флеш
Гостин
Буквално ги имав вакви како на крајот на видео,само помали од овие ....Ако случајно најдеш од ЈНА приборот пиши и јас би си купил ненадминлив е
Буквално ги имав вакви како на крајот на видео,само помали од овие ....Ако случајно најдеш од ЈНА приборот пиши и јас би си купил ненадминлив е
Во outdoor.мк, она за точаците на улица Македонија пред неколку години пластична вилушка-нож-лажица 3 во 1, тврда пластика и што се превтикува напола, нешто налик на ова, ама поубаво, поцврста пластика и поубаво на изглед (не можам да најдам слика на гугл). После тоа си го нарачав овој сет од алиекспрес и е перфектен, многу често го користам и на работа и на патување и на спортување, буквано секогаш го имам во ранец.Мал пренослив сет за јадење како нож,виљушка и лажица комплет за носење,што е компактно за до работа или др. место ми е потребно ... Носиш у торбиче и за пауза супер би ми дошло,зошто стално нарачувам ....Имав од татко ми,стар југословенски воен комплет,го загубив ....Ако може да се најде истово,перфектно ....
Друго,кај се продаваат убави џебни ножиња?
Еј фалаВо outdoor.мк, она за точаците на улица Македонија пред неколку години пластична вилушка-нож-лажица 3 во 1, тврда пластика и што се превтикува напола, нешто налик на ова, ама поубаво, поцврста пластика и поубаво на изглед (не можам да најдам слика на гугл). После тоа си го нарачав овој сет од алиекспрес и е перфектен, многу често го користам и на работа и на патување и на спортување, буквано секогаш го имам во ранец.
А ноже на Макпетрол бензинските, имаат убави Victorinox швајцарски ножиња.
Провери Мат Стар кај универзална сала, на партизанска спроти силбо.Каде можам да најдам голем број патики. Број 50, можно е и 49. Ама поверојатно е точни да се број 50. Во матстар немаат..
Поздрав,
барав и јас ама безуспешно а се откажав од кинеските зашто читав као не ги бивалоИма по Скопје некаде Долче Густо празни капсули - Reusable ? Не ми се чека 1месец од Кина.