Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Мал пренослив сет за јадење како нож,виљушка и лажица комплет за носење,што е компактно за до работа или др. место ми е потребно ... Носиш у торбиче и за пауза супер би ми дошло,зошто стално нарачувам ....Имав од татко ми,стар југословенски воен комплет,го загубив ....Ако може да се најде истово,перфектно ....

Друго,кај се продаваат убави џебни ножиња?

Во outdoor.мк, она за точаците на улица Македонија пред неколку години пластична вилушка-нож-лажица 3 во 1, тврда пластика и што се превтикува напола, нешто налик на ова, ама поубаво, поцврста пластика и поубаво на изглед (не можам да најдам слика на гугл). После тоа си го нарачав овој сет од алиекспрес и е перфектен, многу често го користам и на работа и на патување и на спортување, буквано секогаш го имам во ранец.

А ноже на Макпетрол бензинските, имаат убави Victorinox швајцарски ножиња.

Во outdoor.мк, она за точаците на улица Македонија пред неколку години пластична вилушка-нож-лажица 3 во 1, тврда пластика и што се превтикува напола, нешто налик на ова, ама поубаво, поцврста пластика и поубаво на изглед (не можам да најдам слика на гугл). После тоа си го нарачав овој сет од алиекспрес и е перфектен, многу често го користам и на работа и на патување и на спортување, буквано секогаш го имам во ранец.

А ноже на Макпетрол бензинските, имаат убави Victorinox швајцарски ножиња.
Еј фала :):)

Каде можам да најдам голем број патики. Број 50, можно е и 49. Ама поверојатно е точни да се број 50. Во матстар немаат..
Поздрав,

Каде можам да најдам голем број патики. Број 50, можно е и 49. Ама поверојатно е точни да се број 50. Во матстар немаат..
Поздрав,

Провери Мат Стар кај универзална сала, на партизанска спроти силбо.

Тапи со еден отвор, по можност во Скопје?

%D1%82%D0%B0%D0%BF%D0%B0-%D1%81%D0%BE-%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80.jpg

Kade moze da najdam vakvo Univerzalno Dalecinsko za Klima Uredi DALI IMA VO MARKETIVE KAKO NEPTUN TEHNOMARKET Ili NA ZELEN PAZAR ?
Kt-109II-Multi-Colorful-Universal-A-C-Remote-Control-for-Air-Conditioner.jpg

Исто такво пред две години купив на пазар во Кавадарци, така да види по пазарите сигурно има вакво или слично.

Има по Скопје некаде Долче Густо празни капсули - Reusable ? Не ми се чека 1месец од Кина.

Има по Скопје некаде Долче Густо празни капсули - Reusable ? Не ми се чека 1месец од Кина.

барав и јас ама безуспешно а се откажав од кинеските зашто читав као не ги бивало

Sent from my iPhone using Tapatalk

Да не знае некој каде се продаваат гумени чамци за вода на дувањр

Каде можам да најдам вакви марамици за бришење наочари само за сонце,порано како овие на сликава ги имаше во Кам,и беа супер сеа ги смениле донеле едни други,и наочариве за сонце само ги засшмрљува наместо да ги исчисти....?

%C2%A3-e%CC%81-a%CC%81-e%CC%81-%C2%A3-%C2%BA-y%CC%88-e%CC%80-e%CC%81-%C2%A5-e%CC%81-p-%C2%BA-e%CC%81-a%CC%81-y%CC%88-50-%C3%A6-p-1.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom