Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Ја сум тука само за да иажам дека пасвордот ми е на кирилица а маж ми не ја знае така да сликите се безбедни КАЈ МЕНЕ ВО ДМ!
Автоматски споено мислење:

Ја си играм со баскет секој ден! Јас сум рамната, он е со г’зои нааааа
Заебанции на страна, топ ти е момчето, да си го чуваш.... и он тебе!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Богами и ти подалеко 2 метра од него ;)

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Eве...гласавте..па исполнив..
20200507_081621.jpg

20190428_181506.jpg

Пред да поставите куп прашања...
заради димензиите на сликата наспроти платното(16:9 наспроти 5:4)...мораше колосеумот да зафаќа висински помал дел од платното...
исто така...за очигледни причини нема да фклучувам градежна опрема и улично осветление(под предпоставка дека столбот од десно е улисно осветление а не дел од некој ископини)...
одредена големина...

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Eве...гласавте..па исполнив..
Прегледај го приврзокот 250021
Прегледај го приврзокот 250022
Пред да поставите куп прашања...
заради димензиите на сликата наспроти платното(16:9 наспроти 5:4)...мораше колосеумот да зафаќа висински помал дел од платното...
исто така...за очигледни причини нема да фклучувам градежна опрема и улично осветление(под предпоставка дека столбот од десно е улисно осветление а не дел од некој ископини)...
одредена големина...
Предлог да го избациш и делот со билборди долу десно? Ќе делува ко непотребна чудна површина....

Уље или Акрил?

Подршка.... ме инспирисаш да фатам и ја нешто....

:coffee:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Предлог да го избациш и делот со билборди долу десно? Ќе делува ко непотребна чудна површина....

Уље или Акрил?

Подршка.... ме инспирисаш да фатам и ја нешто....

За жал..ова треба да биде репродукицја од фотографија што ја ја имам направено(симболизам и тие гомна)...па...се што можев да избацам..веќе избацив...
Не ме обвинувај мене, ја не фатив да копам и реставрирам лево десно...
или да градам куп слоеви едно врз друго у место што се вика вечниот град...
Иначе акрил...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Ја сум тука само за да иажам дека пасвордот ми е на кирилица а маж ми не ја знае така да сликите се безбедни КАЈ МЕНЕ ВО ДМ!

Ја си играм со баскет секој ден! Јас сум рамната, он е со г’зои нааааа
Ти се погрешно ебагоо.. ти не треба со баскети да си играш, ти треба билјард да играш, ама како ви е убо, така да си прајте :anco:
уствари какви реквизити чоек си има, такви игри може

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Ти се погрешно ебагоо.. ти не треба со баскети да си играш, ти треба билјард да играш, ама како ви е убо, така да си прајте :anco:
Се прашувам колку треба човек да запне да направи билијард маса во домашни услови...можда и стап..ама со машинерија нормално...
Топчињата гарант неможе...
Ме интересира колку би коштале на и-беј топките..

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
нели најубо да имаш секој ден со нешто ново да си играш?
Еднаш грабни стапче, еднаш билијард, еднаш баскет, па пак грабни стапче...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
нели најубо да имаш секој ден со нешто ново да си играш?
Еднаш грабни стапче, еднаш билијард, еднаш баскет, па пак грабни стапче...
:cuc:

Е и то шо велиш, од сликата повеќе ми делуваше дека си била по играње плочка, ластик,ема есаса.
@BenDover ти појќе по жмурка и камај беше или сакате ли војна, граница ... :toe:

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.745
Поени од реакции
7.262
Се прашувам колку треба човек да запне да направи билијард маса во домашни услови...можда и стап..ама со машинерија нормално...
На ebay кугли има од 10$ па и до 300$. Стапчињата се тро поскупички, од 20$, најдоф и од 600$
Ама, мислам дека не можеш ниту едно ниту друго да направиш во самоделска изведба. Фати си четката, тоа гледам, знаеш

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
:cuc:

Е и то шо велиш, од сликата повеќе ми делуваше дека си била по играње плочка, ластик,ема есаса.
@BenDover ти појќе по жмурка и камај беше или сакате ли војна, граница ... :toe:
Џамлии како мал.... а кога почнафф да растам... почнафф и со стаповите... и.... сакате ли војнаааа... сакамеее... од когоооооо... од @Ron Burgundy .....

Се зезам.... ја Рон го сакам.... :love:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Џамлии како мал.... а кога почнафф да растам... почнафф и со стаповите... и.... сакате ли војнаааа... сакамеее... од когоооооо... од @Ron Burgundy .....

Се зезам.... ја Рон го сакам.... :love:

(y) Штом си играл со џамлии ју ар да мен.
Јас па чував и риби, ама кога почнаа хормоните посилно да работат, ме заинтересираа друг вид на риби, ама никој не ми кажаа дека се како пирани :D

Тој што го сакаш, мислам не е по игрите, можеби нешто да е поврзано со детството :toe: , ама љубовта се победува, со среќа

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
ме тагирате а се лутите после кога го метам подот со вас после
У право си Рон.....ја вчера лошо изреагирав. :facepalm:

Тешко е да направиш...а и да биде што ќе ти го. Земи си за 200 евра на старо и ако имаш некоја просторија цепај со пиво. :)

Имам многу играно билијард....претеризам, по цели зими. Ми фали немам сега со кој да играм а и останаа многу малку места кај може да се игра.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom