Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 декември 2019
Мислења
4.688
Поени од реакции
8.323
Нека постира 6 слики, не мора кај коцка да оди.
Како прво само коцка ќе ја знае вистината, второ џенско е па по та линија ја одредуваме за чувар на џенски тајни! На крај на краиштата, не мора и да го открие вистинскиот баскет ;) Процесот е битен:cenzura:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
...ами јас не пушам веќе подолго време :(
Виц врска муабетот, ништо лично:
Комшивката ја начекува сосетката на колена пред мажот и и вика што правиш мор...
- еве му го џвакам
А мор треба да му го пушиш, а не да го џвакаш.
- епа ако му се дигне и ќе му го испушам

:D

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
... инаку не знам дали ги прочитавте последните постови на Натан, не ми се веруваше колку изнервирана беше во „Политика“ го собра јамајка членот, па админката пуздер ја направи не знам што толку се спречија, морав дома нешто да се исклучам, а сега гледам све е избришано, највероватно е банирана... ама што е најлошо Натан сакаше да ја банираат, изгледа не можи да не се логира на форумов и посака некој друг тоа да не и го дозволи ги испровоцира и ја банираа... мислам не е фер, не знам зошто толку лично ги зеде некои работи, а и не знам кои работи требаше да и помогнеме и овде ни кажа то и то и ајт идите у штурац меѓу редови... тууу бре, дури не се гледа на профилот колку е казнета... а бе Натан зш отиде...јас не сакам вака... а вие? ај да ургираме да ја вратат... :(

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
... инаку не знам дали ги прочитавте последните постови на Натан, не ми се веруваше колку изнервирана беше во „Политика“ го собра јамајка членот, па админката пуздер ја направи не знам што толку се спречија, морав дома нешто да се исклучам, а сега гледам све е избришано, највероватно е банирана... ама што е најлошо Натан сакаше да ја банираат, изгледа не можи да не се логира на форумов и посака некој друг тоа да не и го дозволи ги испровоцира и ја банираа... мислам не е фер, не знам зошто толку лично ги зеде некои работи, а и не знам кои работи требаше да и помогнеме и овде ни кажа то и то и ајт идите у штурац меѓу редови... тууу бре, дури не се гледа на профилот колку е казнета... а бе Натан зш отиде...јас не сакам вака... а вие? ај да ургираме да ја вратат... :(
Не се загрижувај премногу. Мене шупаците од форумот за храна ме банираа две недели... се вратив, зарем не?
Ќе мора да најде ..по субтилен начин да се инаети...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Не се загрижувај премногу. Мене шупаците од форумот за храна ме банираа две недели... се вратив, зарем не?
Ќе мора да најде ..по субтилен начин да се инаети...
а бе твој случај можеби е друг ти не си сакал да те банираат, таа ова како камиказа, тоа е психолошки проблем „да ти пукне филмот“...па нели пријателка ни е тука? :(

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
а бе твој случај можеби е друг ти не си сакал да те банираат, таа ова како камиказа, тоа е психолошки проблем „да ти пукне филмот“...па нели пријателка ни е тука? :(
Toa беше gank од нивна страна.
Имам добиено 3 пати предупредување претходно
-2 пати за постирање на кајгана дневник(не им било по кеиф)...
-1 за темата корона(испаднав у право, па нека се носат)
Ова што беше , не оти прекшив правило.... туку оти едноставно не можеа да најдат изговр...
Се има десено. Два три дена бес и мирна глава...

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Натан сакаше да ја банираат, изгледа не можи да не се логира на форумов и посака некој друг тоа да не и го дозволи ги испровоцира и ја банираа
Епа ако сакала самата намерно да ја банираат, како тоа ќе се мешаш во нејзината волја...:toe:

Уствари по што примети дека сакала да биде банирана ! Не покажуваше такви знаци :cautious:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.530
Поени од реакции
4.360
Епа ако сакала самата намерно да ја банираат, како тоа ќе се мешаш во нејзината волја...:toe:

Уствари по што примети дека сакала да биде банирана ! Не покажуваше такви знаци :cautious:
На луѓето им пукнува филм ..се дешава. И мене ми се има десено...
Како што ти кажав, субтилност....преку искуство...
Наместо експлозија...пламен со хируршка прецизност. Пополека , ама тлее и не престанува....

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
Виц врска муабетот, ништо лично:
Комшивката ја начекува сосетката на колена пред мажот и и вика што правиш мор...
- еве му го џвакам
А мор треба да му го пушиш, а не да го џвакаш.
- епа ако му се дигне и ќе му го испушам

:D
... еве јас виц нема да кажам, без љутиш... мажот како второ оружје (кога првото ќе му заглави) му е јазикот, а кај жената кога мажот не може да сврши во нејзина долина, мора да му го пуши...па сега види ти тука што е подобро! :toe:

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
... еве јас виц нема да кажам, без љутиш... мажот како второ оружје (кога првото ќе му заглави) му е јазикот, а кај жената кога мажот не може да сврши во нејзина долина, мора да му го пуши...па сега види ти тука што е подобро! :toe:
A попара може ...

Денеска нешто сите нервозни, метеопати изгледа :cenzura: .

Член од
7 април 2012
Мислења
961
Поени од реакции
703
Ти па каков си, сакаш да ти ја прераскажат лектирата и после, ти одличен 5, а некој тука со денови читал и читал и пак 3 или 4 ќе добие,ееее,нема! :) Јас ти го кажав крајот, да не те носам на душа, знам како е да те “јаде“:D.Инаку, ако си згоден и слободен доктор, тогаш Денче лично ќе ти прераскаже, @DenaM ,па можеби, ќе читаме овде продолжение.Можам да замислам тогаш, која популарност ќе достигне темава,едвај ќе чекаме нешто да се напише,како “Касандра“ на времето.:vozbud:
Zgoden sum, doktor ne sum...ama za dena ako treba ke zapisam medicina :)))

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
@Стев можеби на вакви суптилни методи мислеше...

Пример прајш јузер Кокошкар и на некоја девојка и викаш дека ја лајкаш.... и со тоа се си и кажал... не?

:toe:

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.186
Поени од реакции
13.821
Ја сум тука само за да иажам дека пасвордот ми е на кирилица а маж ми не ја знае така да сликите се безбедни КАЈ МЕНЕ ВО ДМ!
Автоматски споено мислење:

Не не :neetaka:, оти сопругот твој да не работи од твојот профилот...:toe:
Тој се разбира во баскети, ти кога последен пат играше со баскет...
Да не си љубоморна, некоја да не го заведе :cautious: .

Ти ќе му готвиш, он ќе гледа де во тебе, де во мониторот за да селектира баскети.
Ја си играм со баскет секој ден! Јас сум рамната, он е со г’зои нааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom