Kako da go otkacam?

Статус
Затворена за нови мислења.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
1 dzentli -go fakate gradnikot odozdola i go zadignuvate nagore i eto sise su ispod brushaltera
2-ako se zakopcuva pomegu bliznackite so eden prst pritisni nagore i ops baloncinja
3 ako se kopci odzadi zagrlete i so dvata prsta od leva i desna raka otpetlajte
i hard ako ste veke u trans skini go pa kuso neka e eden blushalter ke kupite nov sekako i e poveke pati oblekuvan em brzina em kavaler :pos:

Zaptija Stojkov

Комунист
Член од
23 февруари 2010
Мислења
3.179
Поени од реакции
2.858
Sekako!
Автоматски споено мислење:

Таму барај само албанки, само они се доволно загрозени да ти дадат контакт.....од искуство ти кажувам што го стекнав у задње време.
Не мора на Omegle во Поградец ги има дење такви по тротоарите. Сум бил 2 пати таму и сум забележел доста...

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
@BenDover откако Хоуп ве испердаши ве снема некако, да не планирате сеа со @bijons у подфорум филм и тв да се активирате? Слика од вашиот омилен филм со банана :pos:
...колку што гледам доволно активна сум била и вчера, не знам од каде тоа твоето „не снема“ за да на видиш ТИ треба да си присутен на форумов, очигледно се забораваш не се логираш на форум, а не бараш на ТВ, си ги збркал работите, а преку ден јас си работам поштено не го дркам како тебе тука, поштено плата си ја земам работејќи тоа што треба да се работа, а не нишај врата, пиши на форум и земи плата? инаку Хоуп не е на наш левел во ниедна смисла, па ниту не може да не испердаши, чупето си има капацитет ама треба да си контролира и насочи само правилно ама кон такви како тебе, а не кон нас, бе батенце... види колку сум изнапишала само за тебе ццц ццц ! :icon_lol:

Последно уредено:

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Houp ve unisti u pojam so postot, ni falat povekje ko nea tuka, inaku forumov stana kompletna kanalizacija so temi so ocajni seksualni inuenda za banani, vsusnost, vekje tret den se zboruva za nejzinata anal-iza i tocno taka, prasina se kreva samo okolu dobar "konj", ne vi e nivo, sto nivoa nad vas e.

Ron Djeremi e vsusnost mnogu korektno covece, koe sekogas pisuva dozirano i umereno, pritoa bez gram zloba, perkajki gi onie koi samite ocajno si go baraat toa.

Houp, bejb, ne mozam da te tagnam, stom procitas, call me, zgodna brineta sum, spremna za jeb-jeb. ;) @Хоуп, отворен бути кол од моја страна, а и да ме одбиеш нема да се навредам, битно е дека си пробав.

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Houp ve unisti u pojam so postot, ni falat povekje ko nea tuka, inaku forumov stana kompletna kanalizacija so temi so ocajni seksualni inuenda za banani, vsusnost, vekje tret den se zboruva za nejzinata anal-iza i tocno taka, prasina se kreva samo okolu dobar "konj", ne vi e nivo, sto nivoa nad vas e.

Ron Djeremi e vsusnost mnogu korektno covece, koe sekogas pisuva dozirano i umereno, pritoa bez gram zloba, perkajki gi onie koi samite ocajno si go baraat toa.

Houp, bejb, ne mozam da te tagnam, stom procitas, call me, zgodna brineta sum, spremna za jeb-jeb. ;) @Хоуп, отворен бути кол од моја страна, а и да ме одбиеш нема да се навредам, битно е дека си пробав.
Go osvoi Ron so kanalizacijata...

:coffee:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.714
Поени од реакции
37.693
... ај ќе ти помине, а и на стојна такоЏе, ова ти е после толку карантин идењето на работа создава несвесна збунувачка хиперактивност, ај ај ќе се вратиш ти на кирилца и ќе помине :backa:
Рон мене ме тагна без веза тоа кога дете сака да си игра и те влече за коса и ќе те праша шо ти е, зш не играш со мене!

image.jpg
VWxb.gif

...инаку ти реков Хоупче е капаче ние сме тенџериња, сите си имаме своја улога, но не иста улога, неспоредлива бе срцка, јест е дека е над нас али сепак капаче си е... ти велиш да не се нервираме, а тебе чад од уши ти излегува...
кој ми те изнервира да му ги избројам забите а? :smirce:

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
kapaci za sekoj lonec ili univerzalen :D

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Зборот канализација за контентот што го создавате е нешто најубаво што може да се рече.
Ти си прв тука...што бараш тука е прашањето од милион долари?

Член од
8 февруари 2020
Мислења
5.432
Поени од реакции
7.811
Ти си прв тука...што бараш тука е прашањето од милион долари?
Па јасно е де, не може без Бендовер и Бјонси, едноставно како дрога му се.
Гледаш дури и ги побара, да види што е работата, се засекира човекот.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Зборот канализација за контентот што го создавате е нешто најубаво што може да се рече.
@Bafra citash li ti ova..... jas ljubofff ljubofff on pak nozevi.... sto posto pak placel kaj moderatori... ti sho vikash?

Ron... kanalizacijata te saka :love:

:coffee:

edit: vekje si videl

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom