Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Абе аман, од 20, двајца одбрав и тие зафатени? Одсекогаш сум немала среќа во љубовта :(

После анализирањето и муабетите за глобализмот, трансхуманизмот и технократизмот можеш да ми ја објасниш. Ама срам ми е да седам толку време само со едно пиво....
Е да, со едно пиво не може да се покрие и концептуалата а и постмодерната, предлагам и кафе.... а мотив за сето тоа би била иницијација во дадаизмот... и какви се можности нуди бананата.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Е да, со едно пиво не може да се покрие и концептуалата а и постмодерната, предлагам и кафе.... а мотив за сето тоа би била иницијација во дадаизмот... и какви се можности нуди бананата.
Глобализмот, трансхуманизмот, технократизмот,концептуалата, дадаизмот....
Морав да ги копирам за да ти одговорам. Нема точно да ги напишам да ги препишував.
А да се сконцентрираме на бананата? Кој го ебе дадаизмот.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
20 години-3 децении. Среќна е што те има.
20g oficialno pred maticar i boga +predbracen zivot se gleda deka imash greshka namesto da mi cestitate srekna godisnina 20g oficialno ajde kade vi e kulturata :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
20g oficialno pred maticar i boga +predbracen zivot se gleda deka imash greshka namesto da mi cestitate srekna godisnina 20g oficialno ajde kade vi e kulturata :D
Среќна годишнина, уште 20 години т.е уште 3 децении да си дочекате.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Хоуп ДА ТИ ГО ПОНУДАМ СИН МИ ФИЛЈАН ХИП ХОП ИЗВЕДУВАЦ 20ГОДИСЕН АМА И ТОЈ Е ЗАФАТЕН СЛУСАЈ ВРЕМЕ,ДЕФИНИЦИЈА,УСТЕ НЕШТО ОД НЕГО ????
Автоматски споено мислење:

Среќна годишнина, уште 20 години т.е уште 3 децении да си дочекате.
т.е.с мислис далицес ме волети од нови фосили песнана кад будемо ја и ти 63 ,ма ние ке се сакаме и по смрта во исто место ке не спустат заедницки споменик со детали на macedonian forevar

Последно уредено:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
@Хоуп ДА ТИ ГО ПОНУДАМ СИН МИ ФИЛЈАН ХИП ХОП ИЗВЕДУВАЦ 20ГОДИСЕН АМА И ТОЈ Е ЗАФАТЕН СЛУСАЈ ВРЕМЕ,ДЕФИНИЦИЈА,УСТЕ НЕШТО ОД НЕГО ????
Ако сте 20 години во брак склучен пред бога, а имате син 20 годишен, тогаш сте се сексале пред бракот и грешни пред бог сте се појавиле. Срам да ти е!

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
@Хоуп lejdi blagodaram na cestitkata da si najdes momce makedonce realno ko cika ,odoh ja da smislam nesto fotka okolu bananata da ucestvuvam jas sum redoven ucesnik vo temite na foto moze se amaterski ama bitno e ucestvoto i da poslusam nesto mi se vrti albumot na bora NJIHOVIH VREMENA CAOS LEJDI <3
Автоматски споено мислење:

Ако сте 20 години во брак склучен пред бога, а имате син 20 годишен, тогаш сте се сексале пред бракот и грешни пред бог сте се појавиле. Срам да ти е!
toe e vistina ama ti si slabo informirana pa da ti objasnam moralno prvo kolata pred vozna se probuva vo salon ,pa kupuva a verski ide prasaj postari duma,armas pa oficialna svadba so bozji blagoslov e seto toa

Последно уредено:
Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Глобализмот, трансхуманизмот, технократизмот,концептуалата, дадаизмот....
Морав да ги копирам за да ти одговорам. Нема точно да ги напишам да ги препишував.
А да се сконцентрираме на бананата? Кој го ебе дадаизмот.
Значи ти уствари немаш идеи шо со бананата?

Извини за комплицираните зборчиња, нема веќе да ти ги пласирам.

:coffee:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Значи ти уствари немаш идеи шо со бананата?

Извини за комплицираните зборчиња, нема веќе да ти ги пласирам.

Малце те истражив да видам дали да се заинтересирам и видов лајк си ставил на цицките на бијонс, па дури и си учествувал во разговори во таа тема за која господин како тебе, со толку многу познавања и комлициран речник треба да биде срам, и тука прекинува моето истражување и заинтересираност за тебе.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Ради Хоуп веќе не постирам слики :place: Вака ни на систематски не те прегледуваат и оценуваат
Нема веќе да пишувам така ветувам, само ќе гледам и во себе ќе коментирам.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
806
Поени од реакции
2.020
Малце те истражив да видам дали да се заинтересирам и видов лајк си ставил на цицките на бијонс, па дури и си учествувал во разговори во таа тема за која господин како тебе, со толку многу познавања и комлициран речник треба да биде срам, и тука прекинува моето истражување и заинтересираност за тебе.
Фала ти што се откажа од мене, ќе бидам искрен.... сакав на пивото да го викнам и фраер број 7, а ја да заминам порано.... он за бананите знае повеќе од мене.

Шо имаш против цицките на бијонс?

Kajgana Shop

На врв Bottom