Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Фала ти што се откажа од мене, ќе бидам искрен.... сакав на пивото да го викнам и фраер број 7, а ја да заминам порано.... он за бананите знае повеќе од мене.

Шо имаш против цицките на бијонс?

:coffee:
Добро што на време те открив, инаку како што сум наивна и мека во душа ќе ми го скршеше срцето кога ќе заминеше. Само поради тебе се интересирав за бананите, да имаме заеднички муабет. Ако сега не си ти тука, што ќе ми се банани?

За цицките, ваљда некој внатрешен страв ме натера да се откажам од тебе кога видов твој лајк на големи сочни цицки, а јас имам мали скоро незаприметливи цициња. Сепак сум кревка душа, не сакам да страдам ако те разочарам, а и плус се двоумеше. Сега, најдобро е да прекинеме секаков контакт, полесно ќе го пребродам ова...

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Фала ти што се откажа од мене, ќе бидам искрен.... сакав на пивото да го викнам и фраер број 7, а ја да заминам порано.... он за бананите знае повеќе од мене.

Шо имаш против цицките на бијонс?

:coffee:
Ќе дојдам.....ја разбрав пораката во воведниот пост на Хоуп....прво си викам што може жена да има против слика од гол кур, после ми стана јасно. Цела анал-иза ја има напишано само заради дабл о 7...сигурно дреме пред ПЦ со зумирана слика накај виснатото мевце. Жени како жени, никад отворено не кажуваат што сакаат туку обратно јбг.

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.444
Поени од реакции
7.726
Нема веќе да пишувам така ветувам, само ќе гледам и во себе ќе коментирам.
Идеално би било да коментираш после секој натпревар, ама така никој нема да става слики :ROFLMAO:

You broke Kalimero... Отиде да ја тепа жена му од фрустрација...

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Ќе дојдам.....ја разбрав пораката во воведниот пост на Хоуп....прво си викам што може жена да има против слика од гол кур, после ми стана јасно. Цела анал-иза ја има напишано само заради дабл о 7...сигурно дреме пред ПЦ со зумирана слика накај виснатото мевце. Жени како жени, никад отворено не кажуваат што сакаат туку обратно јбг.
Точно така, обожавам слики од виснати ташлаци.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Точно така, обожавам слики од виснати ташлаци.
Знаев....сигурно дечко ти не може да те задоволи па дојде тука на темава, ама се разочара.....слики под вода, бради.....

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Од се ова што изнапишавме денеска, научивме дека мажот не е фраер кога се слика со ташакот гол, или ги слика стомачните, или набабрени боксерки и слично, жените не се палат на тоа, посебно па кога сам си се покажуваш. Грдо е и одбивно, делува контра од она што сакате да го постигнете.
И за доказ, за бр 13 кој е облечен од глава до пети, гласале сите нормални женски активни во темава. Се надевам дека ја научивте лекцијата.

Natan 3.0

Bitch Божји
Член од
17 февруари 2019
Мислења
1.598
Поени од реакции
5.064
Од се ова што изнапишавме денеска, научивме дека мажот не е фраер кога се слика со ташакот гол, или ги слика стомачните, или набабрени боксерки и слично, жените не се палат на тоа, посебно па кога сам си се покажуваш. Грдо е и одбивно, делува контра од она што сакате да го постигнете.
И за доказ, за бр 13 кој е облечен од глава до пети, гласале сите нормални женски активни во темава. Се надевам дека ја научивте лекцијата.
Или па само не му стискало од Крејзи за нешто повеќе? :свиркам:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Дечко ти со прст те задоволува сигурно....толку му е мал?

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Или па само не му стискало од Крејзи за нешто повеќе? :свиркам:
Ама од сите 20 таму тој ни фатил окце така да...
А тој кутриот можеби очајно сакал да покаже мевце.
Автоматски споено мислење:

Дечко ти со прст те задоволува сигурно....толку му е мал?
Од заебанции и смешки види до каде стигнавме. Што толку длабоко и силно го повреди твоето его и твојата машкост од мојата анализа за тебе?

Чисто заебанција е, да се посмееме, немој да се напнуваш за глупости, стресот влијае ептен, нема да можеш да го дигнеш за да го сликаш, млитав ќе ти остане а зошто? Поради некоја си таму небитна на форум што кажала... Немој, не си го прави тоа себеси.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Од заебанции и смешки види до каде стигнавме. Што толку длабоко и силно го повреди твоето его и твојата машкост од мојата анализа за тебе?

Чисто заебанција е, да се посмееме, немој да се напнуваш за глупости, стресот влијае ептен, нема да можеш да го дигнеш за да го сликаш, млитав ќе ти остане а зошто? Поради некоја си таму небитна на форум што кажала... Немој, не си го прави тоа себеси.
Немам друга работа...а и пробувам некоја комуникација. Обично вакви како тебе биле радодајки најголеми и најпргави во секс. Штом те спуштив на вака ниско ниво онда постои веројатност.....знаеш ти дека на некој што не му е проблем гол да се слика нема стрес од тие ствари.

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
Немам друга работа...а и пробувам некоја комуникација. Обично вакви како тебе биле радодајки најголеми и најпргави во секс. Штом те спуштив на вака ниско ниво онда постои веројатност.....знаеш ти дека на некој што не му е проблем гол да се слика нема стрес од тие ствари.
Ок :(

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Ќе те опоравиме.....се гледа дека многу си пропатила за ташлак.....и јас богами како што ме погоди за 3.14чка у задње време...почнав гол да се сликам по форуми.

Член од
4 јануари 2020
Мислења
476
Поени од реакции
863

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494