Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Женска напален сум многу ќе експлодирам и слика од кур во порака. И блок. Нема да коментирам воопшто, не ми е ни интересно ни ништо, ако сакал да постигне нешто со сликава не знам, збунета сум, зошто? Не со уште три не.
Може земал некој бон од администрација.....ќе чекаме да потврди.

kalimero456

Имам 100 проблеми а 1 ми е пари а пари немам 1312
Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Значи да го тргам од листата, зафатен е? :D
zafaten i fraer broj 3 ,moze da ve usluzi so 9 tetovazi ne videni na ova slika ,za dejt ke poceka sekoja treba prvo da vleze vo oko i niz mnogu proceduri B.T.W zafaten a ne gaz i sise fakal toa se zacetoci neli taka toa trgnuva vo osnovno i uci :D

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
zafaten i fraer broj 3 ,moze da ve usluzi so 9 tetovazi ne videni na ova slika ,za dejt ke poceka sekoja treba prvo da vleze vo oko i niz mnogu proceduri B.T.W zafaten a ne gaz i sise fakal toa se zacetoci neli taka toa trgnuva vo osnovno i uci :D
Не сум заинтересирана за 3.

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
Не сум заинтересирана за 3.
а кој па се нудиУСПАТ НЕ СЕ НУДИМЕ НИЕ ,и да барасх немозесх да го добиесх освен да ти ги показе усте 9 тетовази и испусти голем детал пред сите РЕАЛЕН е :pos::pos::pos:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.494
Поени од реакции
9.489
И 11 е зафатен :D
Абе аман, од 20, двајца одбрав и тие зафатени? Одсекогаш сум немала среќа во љубовта :(
А ја сум тажен, сликата што ја пратив, @Хоуп не ја разбра.... а и банани не сака :(:coffee:
После анализирањето и муабетите за глобализмот, трансхуманизмот и технократизмот можеш да ми ја објасниш. Ама срам ми е да седам толку време само со едно пиво....

kalimero456

Член од
7 ноември 2019
Мислења
3.504
Поени од реакции
3.727
извини лејди ја пиво барам муфта ,не давам :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom