Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.241
- Поени од реакции
- 36.551
Зависи и од метаболизмот и типот на телото.Без никакав проблем, минимиум унос на јг 170
Имам другар, тренира цел живот боречки вештини плус бодибилдинг, стомачни има откако знае за себе, јаде што му дојде пред него и пред легнување вика не може да заспие без да мавне неколку лажици еурокрем, арно ама пола живот има по 4 кардио и 4 тежински тренинзи неделно.
Да не правиме муабет и за останатите фактори, пр тироидни хормони, тип на тело, висина и тн
Јас последните масти тешко ги симнувам, брзо се замрсувам ако јадам јх ама и мн брзо качувам мускулна маса, така да секој треба да си провери што му одговара, иако кратење на јх на нула и дефицит гарантирам дека ќе го ослабат секого.
Автоматски споено мислење:
Јасно ми е мене тоа, ама не правам муабет за читување на вагата туку за слабеење. На вага ќе го играме алдостеронот и ќе симнеш и повеќе од тоа, ама што со салото.Затоа што најлесно е да манипулираш со човек кој нема појма од исхрана, дај му низок внес на јгх, ќе намали 5 кг од телесната тежина на вага како ништо од старт, сликни го разговорот (со "клиентот") и закачи го на инста стори и вози им го филмот... Те почитувам тебе, бидејќи порано и реално твоите постови ми беа репер (Кеплар), но кога јас лично почнав да изучувам нешто, го променив мислењето за некои работи, и нормално сеуште и секогаш ќе бидам отворен да научам или споделам бешто повеќе. Јас тврдам и лично работам со луѓе блиски мои на кои го применувам сопственото "минимално" знаење и учам заедно со нив, нормално со нивна дозвола, дали ме разбираш?
Многу е проста работата со слабеењето, ама тие што ги наброи погоре читаат од професионалците и пробуваат да солат памет со "комплексни диети" за да може да наплатат. Скрати калории, скрати јх, зголеми растителни влакна, чат пат кардио и ти гарантирам срча ќе бидеш.
Последно уредено: