- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.986
- Поени од реакции
- 74.058
Не се баш афти. Буквално имам ранички со крв, во делон што го викаат the roof of the mouth.Рани во устата може да бидат афти, раните се ограничени со бел круг, ако не си имал порано тогаш навистина имаш ептен ослабен имунитет, недостаток на витамини и истоштеност.
Фијаско ми се случи. Иако дел од работите свесно ги препишувам на психата ради страв, сепак толку чудни работи не може да се случат само од психа и никој не може да ме убеди во тоа. Веќе некое време сум психички топ, кревам тегови по дома, се кревам на вратило, возам точак, одам на планина со јако темпо, скокам на јаже итн.Веројатно сам си си го сјебал имунолошкиот систем. И мене ми паѓа имунитет коа сум под стрес, ми искачаат авти и рани во уста, херпеси. Ќе си напраиш од ништо нешто, млад си олабави се малце
Три дена пред да кренам температура, возев точак на Водно по угорница.
Значи физички сум доста активен.
Во овој период ме болеа зглобовите од што држев маус, раце ме болеа од што се потпирав на маса. Од кревање на тег од 5 кг, мускулите ме болеа по 4-5 дена. Не може таква промена преку ноќ да се случи.
И крвави парчиеа од затнат нос, не се вадат 40 дена по ред, на нервна база
Ме нервира кога некој ме убедува дела до главата било. Да, некои симптоми ко ладни бранови, треперење, трнење, поинаков осет на рацеве беа резултат на психа. За се друго немам објаснување, али знам дека никогаш во животот ни приллично не сум имал ваков тежок период на опоравување и болки.