Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Зашто не ме пушта на Westwood?
Ми појавува: your map differs from the server's.
А вчера ја играв.

Вечерва поставив личен рекорд, се уклучувам точно во 21:00, 4vs4 беше играта на Инферно. Ме тепаат 7-8 пати по ред без притоа да убијам некого, и се изгасив во 21:07 минути. Доста беше за вечерва...

giphy.webp

Не, воопшто деновиве. Дојди да ме браниш, @Rosemberg ме обвинува дека користам читови. :(
Вчера изиграв 3 мапи не те видов (5 убиства одвај имав додуша) , втора смена бев неделава до 22 .... од денес па 10 дена сум ин ..

Вчера изиграв 3 мапи не те видов (5 убиства одвај имав додуша) , втора смена бев неделава до 22 .... од денес па 10 дена сум ин ..

Јас изгледа си заминав, па си дошол одма после мене. Ме изморија кртовиве, од сите страни пукање, да не знаеш каде да се свртиш. Да не си најдобар бе, прво гледаат мене да ме убијат, после останатите од тимот.

Ај ако ми се оправи нетот може ќе улетам кога ќе ја играте de_dust2 :)

Јас изгледа си заминав, па си дошол одма после мене. Ме изморија кртовиве, од сите страни пукање, да не знаеш каде да се свртиш. Да не си најдобар бе, прво гледаат мене да ме убијат, после останатите од тимот.
Среќа имаш што ме става автоматски тт. Да бев на твое место ќе наместев автоматски да заврши рундата штом ме убијат :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom