Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, воопшто деновиве. Дојди да ме браниш, @Rosemberg ме обвинува дека користам читови.@Agda Beata Сега сабајлечки ?
Вчера изиграв 3 мапи не те видов (5 убиства одвај имав додуша) , втора смена бев неделава до 22 .... од денес па 10 дена сум ин ..Не, воопшто деновиве. Дојди да ме браниш, @Rosemberg ме обвинува дека користам читови.![]()
Вчера изиграв 3 мапи не те видов (5 убиства одвај имав додуша) , втора смена бев неделава до 22 .... од денес па 10 дена сум ин ..
Пушташ понекогаш неосетно. Пак има да те бркам со ножНе, воопшто деновиве. Дојди да ме браниш, @Rosemberg ме обвинува дека користам читови.![]()
Среќа имаш што ме става автоматски тт. Да бев на твое место ќе наместев автоматски да заврши рундата штом ме убијатЈас изгледа си заминав, па си дошол одма после мене. Ме изморија кртовиве, од сите страни пукање, да не знаеш каде да се свртиш. Да не си најдобар бе, прво гледаат мене да ме убијат, после останатите од тимот.
Пушташ понекогаш неосетно. Пак има да те бркам со нож![]()
Rampage те чекаI dare you! Ќе плачеш после.
Rampage те чека
Треба да размислиш за некои измени на серверот. Ќе ти предложам после што како
He did. Кажи ми како и ќе наместам.*шепка* предложи и штит и афтоматски снајпер...