Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие почнаа да тролаат више, 1000 клипови исфрлија у последно време а не кажуваат кога ќе искочи...
Па ќе ја молзат кога е прејака.уште ја молзат франшизава
Јас немам играно од Black Flag па наваму, и тој период стварно почнаа да здосадуваат веќе, ама Odyssey има прилично високи оцени и ја фалат доста, што значи дека не прават само колку да се направи нешто. Баш сега ја симнувам, па ќе ја пробам. А и со Викинзи не би требало да згрешат, популарна тематика е.уште ја молзат франшизава
И ориџин е страшно добра.Јас немам играно од Black Flag па наваму, и тој период стварно почнаа да здосадуваат веќе, ама Odyssey има прилично високи оцени и ја фалат доста, што значи дека не прават само колку да се направи нешто. Баш сега ја симнувам, па ќе ја пробам. А и со Викинзи не би требало да згрешат, популарна тематика е.
Во што се разликуваат последните четири игри, една со друга?Па ќе ја молзат кога е прејака.
Секој продолжеток е се подобар и подобар.
Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Не е проблем период, репетитивни се игрите. Една иста игра играш цело време, само во различен сетинг.Јас немам играно од Black Flag па наваму, и тој период стварно почнаа да здосадуваат веќе, ама Odyssey има прилично високи оцени и ја фалат доста, што значи дека не прават само колку да се направи нешто. Баш сега ја симнувам, па ќе ја пробам. А и со Викинзи не би требало да згрешат, популарна тематика е.
Не знам што очекуваш ти ама мене секоја нова приказна ми е нов предизвик.Во што се разликуваат последните четири игри, една со друга?
По репититивна игра не постои на пазаров.
Не е проблем период, репетитивни се игрите. Една иста игра играш цело време, само во различен сетинг.
Буквално нема ништо сменето од една во друга игра. Ја тераш главната кампања, се качуваш на way point ја откриваш мапата и извршуваш side quests.
И тоа го прават веќе 11 игри, оваа ќе биде 12та.
И ориџин е страшно добра.
Прво таа истерај ја,па после одисеј.
My ass e podobar i podobar.Па ќе ја молзат кога е прејака.
Секој продолжеток е се подобар и подобар.
If it aint broke ..dont fix it. Ама ништо ново тука.Asassins Creed само првата игра е добра, све друго е copy of a copy, исто како и другите игри на Убисофт, пример фар крај, сите игри после се копии на фар крај 3. Можеби изгледаат различно но есенцијата е таа.