Ги проверив огласите, RAV4 е дупло поскап на старо од парите што ги имамEpa ako dava vise 3-4 iljadi neka podsobere use sitno i ima vselenski brod za off road....
Ај види Паџеро или Патрол дали има и колку пари се по огласи,немам ориентација зашто се светлосни години испред RAV 4Ги проверив огласите, RAV4 е дупло поскап на старо од парите што ги имам
Има некоја разлика у квалитет меѓу 2.0 D 4d 136ks и 2.2D cad 177ks ???Ако сакаш да не се замараш многу само Тојотата. Тигуанот ќе биде со многу повеќе км поминати и веројатно ќе биде (пре)скап за годините и километражата.
Мои блиски роднини имаат рав 4, колата нема мана, буквално нема, тенк на тркала.
Imas rav 4 za 4500evra sto e samo 500evra nad tvojot budzetГи проверив огласите, RAV4 е дупло поскап на старо од парите што ги имам
Нисан Патрол варира со цени, пред 2000 ги има од 6 илјади па нагоре, од 2000 - 14.900 евра. A и нема многу огласи за Патрол.Ај види Паџеро или Патрол дали има и колку пари се по огласи,немам ориентација зашто се светлосни години испред RAV 4
Не најдов таков оглас, овој е најблиску: 4.800 од 2004 г., фирма го продаваImas rav 4 za 4500evra sto e samo 500evra nad tvojot budzet
Има некоја разлика у квалитет меѓу 2.0 D 4d 136ks и 2.2D cad 177ks ???
Ima na reklama5 nekolku oglaseni denovive. Ne mozam da pastiram ili prikacam link od mob.Нисан Патрол варира со цени, пред 2000 ги има од 6 илјади па нагоре, од 2000 - 14.900 евра. A и нема многу огласи за Патрол.
Мицубиши Паџеро над 2000 година, цените се од 11 илјади па нагоре, а тој Mitsubishi Pajero Pinin е поефтин
Автоматски споено мислење:
Не најдов таков оглас, овој е најблиску: 4.800 од 2004 г., фирма го продава
ОК, ќе проверам на реклама 5, фалаIma na reklama5 nekolku oglaseni denovive. Ne mozam da pastiram ili prikacam link od mob.
Плочките за менување барем порано така ми правеше на опелотАко е за пежото ниско ниво на глицерин или плочките се при крај и за менување...провери што побрзо да не останеш без кочници.
Во право си за електрика и послаб мотор , но моторт е подобар од Југовци и Москвичи тоа е докажано и за теренот е повеќе од солиден ама пак е старомодно и не вреди за 3-4к евра да се фрла за тие пари подобро Рав4 каде-каде далеку подобра од другите теренциВрска нема. 99.9 % од ладите со дизел мотор се преправани во гаражи, тие со пежо мотор главно беа за западен пазар и многу малку беа такви произведени, уште помалку такви увезени во МК..а за бензинецот на лада дека немал гајле, тоа виц е или не е. Послаб бензинец не знам дали има направено во историјата на автомобилите.
Единствена предност на ладата е што е евтина...за друго е катастрофа, троши многу и бензин и масло, скапува, ремонти често, се расипува, слаба електрика, безбедност никаква, нема абс, нема аирбегови, нема клима, итн.
За 3-4 к евра се зема многу посолидно возило со 4х4 од лада нива, особено за теренот што е наведен.