Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aaaij..ama Dena duso ne bidi tazna, ke najdeme decko za tebe, ako treba I toj crveniot sto go sakas ke go podbereme...daj molimte ...ajjjjj
Тука да те коригирам. Барама ергени што имаат повеќе од две дипломи, 3 коли, шефовска позиција, магнум донг, и веројатно емоционално компатибилни со Дена...Aaaij..ama Dena duso ne bidi tazna, ke najdeme decko za tebe, ako treba I toj crveniot sto go sakas ke go podbereme...daj molimte ...ajjjjj
E sto si takva
Da otvorime tema na oglasuvanje, barame ergeni...sto mislis, a![]()
Ama ke mora da spusti kriteriumi, neli!?Тука да те коригирам. Барама ергени што имаат повеќе од две дипломи, 3 коли, шефовска позиција, магнум донг, и веројатно емоционално компатибилни со Дена...
Значи полесно е да најдеш игла во сено...
Одма ќе кажам- ја сум антитеза на скоро сите критериуми што жените ги баарат у муж.. така да нема поента да се мачам и да трошам време.
Тука да те коригирам. Барама ергени што имаат повеќе од две дипломи, 3 коли, шефовска позиција, магнум донг, и веројатно емоционално компатибилни со Дена...
Значи полесно е да најдеш игла во сено...
Одма ќе кажам- ја сум антитеза на скоро сите критериуми што жените ги баарат у муж.. така да нема поента да се мачам и да трошам време.
Знам да перам, пеглам, бојам зидови, вадам паркет, да склоувам мебел, готвам, чистам(и не само со правосмукалка)..За тебе заклучивме по фотките од цвеќињата, ама ако употребуваш правосмукалка, пеглаш, переш и за тебе ќе се најде мома![]()
Ne e bitno, kazi Dali Dena ti ja faka okceЗнам да перам, пеглам, бојам зидови, вадам паркет, да склоувам мебел, готвам, чистам(и не само со правосмукалка)..
Само што мене ми фалат 2 критични работи:ксмет(научно докажан баксуз сум), и харизма. Со ова првово, ај, ќе да ќе разиеш техника. Ама ова второво не се оправа...
Не. Она што бара, кутриот треба реки да испоти и да исплаче...Ne e bitno, kazi Dali Dena ti ja faka okce![]()
Знам да перам, пеглам, бојам зидови, вадам паркет, да склоувам мебел, готвам, чистам(и не само со правосмукалка)..
Само што мене ми фалат 2 критични работи:ксмет(научно докажан баксуз сум), и харизма. Со ова првово, ај, ќе да ќе разиеш техника. Ама ова второво не се оправа...
Toa e судбина , не ксмет. Ксмет е тој 1 % од шансата репетитвно да те заебе , независно од претходни постапки(барам опфатливи). Финтатае со експирементално докажување е репетиција..Ако за се ова те бива и не те мрзи, изгледа ист си како Дена, бараш нешто што нема да си одговарате. Значи со Дена во бирањето си одговарате.
Ксметот мислам дека веќе сам си напиша дека е збир од претходни сопствени акции, значи тоа лесно ќе се реши, а за второто, што ќе ти харизма, ако не си политичар ...
Не само во овој, у твојта карма се насобрало изгледа многу.... али хиндусите викаат кармата може да се зачисти на сличен начин ко што инстант се отвараат чакри.... значи една сесија со @Govinda и гајле немаш...Moze i mi se vrakja za se sto iam losho napraveno vo zivotot?!
@DenaM ,он тоа од лично искуство. Заправо не баш негово, туку на жена муНе само во овој, у твојта карма се насобрало изгледа многу.... али хиндусите викаат кармата може да се зачисти на сличен начин ко што инстант се отвараат чакри.... значи една сесија со @Govinda и гајле немаш...