Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ова значи дека на следната верзија ќе го комплетираат балканот, вклучувајќи не и нас?![]()
@Dexter26 pred nekoj den ja spushtiv Road to The Black Sea, prethodno ja igrav Italia bidejki kompjuterot nekako nemkzese da mi ja podrzi RTTBS. E sega, novitet mi se prikolkive sho mozat da se kupvat, kuliv nekolku megju koi i najskapite, i nekako mi e mnogu chudno toa shto mnogu malku pari se dava za izvrshuvanje na raboti so sopstvena prikolka. Retko da nachekash nekoja ubavo platena rabota. Ne mi e jasno dali jas neshto gresham, dali ne go razbiram sistemov so prikolkive ili shto ke da e? Ako moze nekoj sovet ili mislenje od tebe ili od nekoj shto ja igra igrava?
Abe znam deka ima, ama se pregolema retkost. Ama kako shto chitam, kupuvanje na sopstveni prikolki e povekje kako dopolnitelen detalj za pogolema realnost na igrava otkolku shto imanje nekakov finansiski benefit. Vovedeno e da mozes da si imash sopstveni prikolki, da si gi farbash, da ti e malku pointeresno. Kako i da e, prejaka igra e ovaa. Na volan vozis ili tastatura?Не знам, за мене лично било која понуда над 100.000 евра е добра понуда, особено ако ја превезуваш во сопствена приколка. А сум имал такви.
Abe znam deka ima, ama se pregolema retkost. Ama kako shto chitam, kupuvanje na sopstveni prikolki e povekje kako dopolnitelen detalj za pogolema realnost na igrava otkolku shto imanje nekakov finansiski benefit. Vovedeno e da mozes da si imash sopstveni prikolki, da si gi farbash, da ti e malku pointeresno. Kako i da e, prejaka igra e ovaa. Na volan vozis ili tastatura?
Decki od dosada pocnav da igram ETS2(simnav nekoja verzija od internet). Ne znam shto e ali vekje 2 pati se desi otatko ke izberam job u job market da mi dade nekoja podolga ruta. Primer odbrav ruta bas sea od malmo do pori (okolu 500milji) ali od koa pocnav da vozam mi pokaza deka imam preku 2200 milji i bev nekade vo Belgija. Znae nekoj zosto ova se desava?
Ima nekoj mod za cel svet da mi otkrien bez da vozam do sekoj grad?
Inace jas ja vozam so logitech g29 i super e.
Haha znam sto e poentata ali ne sum nekoj hard core gamer i dolgi ruti mi se dosadni a i mnogu vreme odzemaat.Па тоа е поентата на самата игра - стекнување на искуство и отворање на мапата со тек на време.
Кога ќе стекнеш доволно искуство целата мапа ќе ти биде отворена, но сепак ќе мораш да се изнавозиш до што е можно повеќе градови за да добиваш што е можно повеќе, подолги и поисплатливи понуди за работа.
Haha znam sto e poentata ali ne sum nekoj hard core gamer i dolgi ruti mi se dosadni a i mnogu vreme odzemaat.
Ja igrav na vremeto koa ispadna prvata verzija ali ne sum igral igri u poslednite 8-9 godini lol. Sea bukvalno pocnav da igram za vreme da gubam poso po cel den doma sum.