Counter Strike - Quarantine

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny B
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ке присуствувате на собирот на цс играчите?

• Вкупно гласачи
    31
Ќе биде присутна на серверот и ќе гледа кој прави ресет или има опција ако не е присутна подоцна да види? :D незнам какви права се има хаха

Автоматски серверот си гледа кој колку направил /рс инаку @парва инсистирал да се воведе ова правило

На времето исто си чекавме ред за да влеземе на Кајгана серверот, не знам што се чудите сеа :)Ќе се исклучи некој ќе си влезеш и тоа е тоа

Автоматски серверот си гледа кој колку направил /рс инаку @парва инсистирал да се воведе ова правило
што сакате праите,ја само кажа дека е глупо да се ресетира скор,нема логика, плашиф се да имаф пуно детс.
А кд имаф скор 15 3 например,што не га ресетираг скор тк :D
Глупости за деца
Пукнаја ми кур колко скор иам.
Плеј фор фан.

Еве вечер ја не играм,препуштам га место на помали : )

Абе еве и на овој ќе играме 51.195.31.241:27016 12 слота баш тоа и јас го пишав

Почнавме во 9 ние неколкумина затоа што во тоа време повеќето беа слободни, сега бидејќи се собравме доволно, може да се игра и во 3-4 термини во текот на денот, за да не се случуваат ситуации како вчера.

Почнавме во 9 ние неколкумина затоа што во тоа време повеќето беа слободни, сега бидејќи се собравме доволно, може да се игра и во 3-4 термини во текот на денот, за да не се случуваат ситуации како вчера.
Да видиме вечерва ако се собереме и на 2та сервери тогаш би можело да се мисли на повеќе термини.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

не знам кој е пасвордот зошто за жал не можам да ви се приклучам :( ама ако креаторот на темата пишал во ПП, во ПП :)
Имаше некни некој и со твој ник накратко потпишан :D
Туку како да го сменам воведот? Да се стави и оваа другата адреса Агда што ја пишала со 12 слота и секако да им се нагласи на луѓево дека можат и кога било да играат ако се соберат.

Имаше некни некој и со твој ник накратко потпишан :D
Туку како да го сменам воведот? Да се стави и оваа другата адреса Агда што ја пишала со 12 слота и секако да им се нагласи на луѓево дека можат и кога било да играат ако се соберат.
Стари фори се тие и на времето Клипче беше Ацид на нелути се човече :D :D
Автоматски споено мислење:

Пиши ми мене што да додадам и ќе сменам

Јас ќе седам на CW-to, ако сака некој може да играме сега? :)

Edit: Не можам на DR ме рутира

што сакате праите,ја само кажа дека е глупо да се ресетира скор,нема логика, плашиф се да имаф пуно детс.
А кд имаф скор 15 3 например,што не га ресетираг скор тк :D
Глупости за деца
Пукнаја ми кур колко скор иам.
Плеј фор фан.

Еве вечер ја не играм,препуштам га место на помали : )

Ако ти не играш кој ќе бркам ја со нож 2 саати ? :D
У 20:59 таЧно сви на сервер.

Ја ќе доам после 23, таман да се исчисти гужвата, и така сте напраиле дрвата да ги избацуе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom