Коронавирус (COVID-19)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Апликацијана стоп корона е хит уште прв ден - Пола Македонија оставила штиклирано "Имам Ковид19" и стиснала на испрати податоци заедно со број на мобилен :lolzz:

Одете во коментари на Google Play Store :facepalm: :cuc:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.495
Поени од реакции
11.447
Шпанија има 650 илјади тестови помалку од Италија направено, а 10 илјади повеќе случаи.
баш затоа мислам подобро се снајдоа, ем наеднаш им бувна ем пак со смртни случаи се држат подобро од италијаните

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
12 март 2009
Мислења
20.313
Поени од реакции
16.476
Jas ne pamtam deka u vojska davale vakcina za grip

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
всушност не знам точно каква беше, ама помагаше да не се настинува.... еве јас уште помлад, пред војска, имав проблем со синуси, а се сеќавам дека по оваа вакцина, некаде по 5 месеци во ЈНА ја примив, после немав гајле од настинки доста време... а наводно пешадија, гарда, диверзанти и слични имаа и појака доза, дури кажуваа дека понекој имале и проблеми од вакцината, како привремено укочување на раката...

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.613
Поени од реакции
7.743
баш затоа мислам подобро се снајдоа, ем наеднаш им бувна ем пак со смртни случаи се држат подобро од италијаните

Имаат 62 400 излечени, а Италија 34 200.

Член од
13 август 2013
Мислења
1.054
Поени од реакции
2.063
всушност не знам точно каква беше, ама помагаше да не се настинува.... еве јас уште помлад, пред војска, имав проблем со синуси, а се сеќавам дека по оваа вакцина, некаде по 5 месеци во ЈНА ја примив, после немав гајле од настинки доста време... а наводно пешадија, гарда, диверзанти и слични имаа и појака доза, дури кажуваа дека понекој имале и проблеми од вакцината, како привремено укочување на раката...
Точно, ставаа некоја вакцина шо богами чуваше и 2-3 години после тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.495
Поени од реакции
11.447
Имаат 59 000 излечени, а Италија 32500.
така е зашто подолго време е во Италија вирусот, битната разлика е што од близу 1000 падна на 400 починати и мислам кај двете земји пикот е достигнат само што кај Шпанија ке биде тоа мн побрзо

Член од
12 март 2009
Мислења
20.313
Поени од реакции
16.476
Апликацијана стоп корона е хит уште прв ден - Пола Македонија оставила штиклирано "Имам Ковид19" и стиснала на испрати податоци заедно со број на мобилен :lolzz:

сега цело крдо по ред во Карантит Криволак кај шкорпионите или во Пепелиште кај водните змии :cool:

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.788
Мене само денес на стори ми се појавија 3 женски што се пофалија дека си ставиле гел нокти и уште си ги тагнале тие што изработуваат.
Остај корона, од габична инфекција шубе како не им, не знам.
Боже сачувај бе, до нокти им дошло. :popce:
Сабајле пред зграда деца играа со топка, на клупа седнати по 6 души, полициски час имало...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене само денес на стори ми се појавија 3 женски што се пофалија дека си ставиле гел нокти и уште си ги тагнале тие што изработуваат.
Сабајле пред зграда деца играа со топка, на клупа седнати по 6 души, полициски час имало...
За поубави да се во ковчегот :icon_lol:

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Точно, ставаа некоја вакцина шо богами чуваше и 2-3 години после тоа.
Колку што се сеќавам, само од тетанус даваа! Јас бев десетар и барем едно 2-3 класи водев на вакцинација, затоа и се сеќавам! Во Чапљина немавме греење и преку зима, еден куп имаше испонастинати!
Автоматски споено мислење:

Во Драчево берберот кај КАМ си работеше, после тој во Кочани како не им е шубе на луѓето? Ама мислам дека е издадена берберницата на албанец, а ако е така тогаш јасна ствар!

Coca Cola

Пашламарка
Член од
4 јануари 2009
Мислења
973
Поени од реакции
1.601
Еден од денеска заразените/позитивните бил на работа до ПЕТОК, иако тестиран, дистрибутер работел. Без маска без ништо. За Велес е случајот.

Пазете се.

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Денеска од карантин се пуштени дома првата група од 280 лица.Со изјава дека уште 14 дена ќе седат во самоизолација.Аааха ДА!

Само да не развијат отпосле симптоми...и шо помалку да се.

Последно уредено од модератор:
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.880
Кина вчера имала 99 нови случаи, најмногу досега во последните месец дена, меѓутоа 97 од нив се дојденци од странство, и само двајца локални жители на кои им е пренесен, нели е малку чудно, како да стекнаа имунитет кинезите.

Последните денови на Косово нагло се зголемува бројот на инфицирани, денеска само во Феризај има 35 нови случаи, неколку градови се во карантин, меѓу кои од вечерва и Приштина.
Од последните 250 тестирани, 79 се позитивни, невидени за Косово која досега имаше мислам најмалку во Европа. Сега веќе имаат 362.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576

Дај принт скрин, не можам да ја најдам

Kajgana Shop

На врв Bottom