- Член од
- 25 ноември 2013
- Мислења
- 1.657
- Поени од реакции
- 1.519
Bi trebalo da koriste info od tehnicki servis i plus ako e na lizing ili pa pod zalog. Ne znam konkretno za autodna kako rabote. Jas u Anglija praev nekolku pati hpi check pred da kupam kola. Pokazuva kilometraza, dali e udrena i popravena(preku osiguruvanje), ako e pod zalog u banka stavena ili pa kupena na rati i slicno.Значи користат основни информации кои ги даваат слободно производителите. Фала на инфо.
Ako ja istumbas i si ja popravis bez da prijavis na osiguruvanje nikade ke nema info za toa. Kaj mene vakvi proverki se pravat pretezno za da vidis dali e na kredit zemena i stavena po zalog posho ke dojdat ke ti ja zemat bez razlika sho posteno si ja platil.
Автоматски споено мислење:
Mozno e da treba diskovi da se menjat. Ubavo e povremeno da smenis glicerin bidejki fakja vlaga.Ме интересира за сервис на кочниците.Може само плочките да се заменат или има и други делови шо идат во комплет со нив?Глицеринот треба да се мењава или дотур може само?Други делови шо се мењаваат при сервис?Се работе за Пежо 306 1.6 бензинец.