Money heist / La casa de papel

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
Гледајте го документарецот, прејак е.
Се изнасмеав со ликот кога ја снимаа сцената со цепелинот и парите кога го фрлаат на сред Мадрид.
Батето му рекоја да ги дува со правосмукалката во куп тој зеде ги ишмука :pos:Па на ново,па дожд им заврна.
Па ајде после тоа дувај со тоа да се исуши асвалтот, па бриши со крпи.
Тешко на тие кои имаат задача да го средуваат нередот кој се прави во текот кога се снима сцена, први на удар се од директорите кога нешто не им штима, цел бес на нив го истураат.

Prevodi kaj da baram

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

Де пута мадре, каква адреналинска бомба е серијава. Пет епизоди до сега изгледав, очи ми испаднаа. Хуанито. :D

Геј - х
Транс - х

Во наредна сезона уште црнец им фали и го имаат светото обесправено тројство. :D:D

Де пута мадре, каква адреналинска бомба е серијава. Пет епизоди до сега изгледав, очи ми испаднаа. Хуанито. :D

Геј - х
Транс - х

Во наредна сезона уште црнец им фали и го имаат светото обесправено тројство. :D:D
8-та е врвот, последните 15 минути се срце да ти експлодира од напнатост и на крај ова чкртајнци мозокот :)
Кој знае шо ќе содржи новата сезона, еден куп работи ми се свртиа во глава :)

Инаку, глуп е и делот на пренос на Лисабон ја внесуваат во кола... Интересно е како никој не навива за ликови како Артуро, Гандиа и слично :)

8-та е врвот, последните 15 минути се срце да ти експлодира од напнатост и на крај ова чкртајнци мозокот :)
Кој знае шо ќе содржи новата сезона, еден куп работи ми се свртиа во глава :)
Уште седма и осма ми останаа. Ќе ги оставам за утре. Штета што Манила не му ја дупна главата на Гандија. :cautious:

Уште седма и осма ми останаа. Ќе ги оставам за утре. Штета што Манила не му ја дупна главата на Гандија. :cautious:
Него 10 автоматски пушки не му ја дупнаа главата не пак Манила :D
Ме интересира како планираа да излезат со златото, 40 и нешто тони злато е во прашање не една вреќа :)

Него 10 автоматски пушки не му ја дупнаа главата не пак Манила :D
Ме интересира како планираа да излезат со златото, 40 и нешто тони злато е во прашање не една вреќа :)
Е не ја читам поќе темава. Јас мислев ќе излезат оваа сезона. :(

Инаку, глуп е и делот на пренос на Лисабон ја внесуваат во кола... Интересно е како никој не навива за ликови како Артуро, Гандиа и слично :)
Зошто глуп, таман си е мене поќе ме чуди ова
зошто побогу ја пушти во банката внатре,свесно во оган ја фрла, освен ако импровизирал на местото на Наироби да биди таа за да се оствари целосно планот, или поука, зато шо последниот пат кога беа двајцата во мисија не поминаа баш добро :)
Автоматски споено мислење:

Е не ја читам поќе темава. Јас мислев ќе излезат оваа сезона. :(
Надежта последна умира ;)
Автоматски споено мислење:

Spored licno moe mislenje mislam deka Tokio one day ke ja zeme pozicijata na profesorot za koj mislam deka ili ke umre ili ke skape vo zatvor
На Токио не би му дала роденден да организира не пак грабеж на банка или слична ствар :D

@cholismo

Ај не можеш буквално на секој пост да реплицираш.

Каснам со уклучување во дискусијава ама четвртава сезона ми е клише обид на секоја серија што има голема гледаност да убаци геј момент и нели феминизам (менување на лидер).

Јеботе за Артуро можеби 2 епизоди потрошија али јбг сензитивна тема што се продава.

Апла неосновано продолжување на оваа пљачка со уште сезони.

Sent from my iPhone using Tapatalk

@cholismo

Ај не можеш буквално на секој пост да реплицираш.

Каснам со уклучување во дискусијава ама четвртава сезона ми е клише обид на секоја серија што има голема гледаност да убаци геј момент и нели феминизам (менување на лидер).

Јеботе за Артуро можеби 2 епизоди потрошија али јбг сензитивна тема што се продава.

Апла неосновано продолжување на оваа пљачка со уште сезони.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Се трудам да избегам од темата за корона вирус,ако ти смета не ме читај :love:

Не можев да ги оставам последните две за утре. :giggle:
Одлично продолжија, ќе биде интересно и новата сезона, здравје.

На оние што им сметале геј моменти, Хелсинки беше деклариран од прва сезона ко геј, мене искрено повеќе ме нервираше Артурито со оној наивен лик, ќе ти помогнам, се` што треба, а ја искористи цицлестана секретарка.

Геј - х
Транс - х

Имаат и црнец во оваа вметнато, ги комплетираа сите категории.

Ајмо мое мислење за сезонава:

Молзење на пари и тупење, можеше да ја завршат тука, а не да бараат уште една сезона (а можеби и повеќе)!
Хуморот е опаднат во однос на претходните, имаше повеќе бисери од страна на Денвер, Москва, Берлин..(пример муабетот со тоалетот на Москва и Берлин, и сега се смеам кога ќе ми текне).
Имаат и доста пропусти и нелогичности.
Пробуваат да ги задоволат сите групи во светов, па мораше покрај педери да пикнат и травестит, преку глава ми е овој тренд што се форсира во сите филмови и серии во последно време.

И дај нека го тргнат Артурито, поодвратен лик не знам да сум сретнал низ филмови и серии.

Мислам дека опадна квалитетот во однос на претходните сезони, а најзаебано е со коронава што ќе треба да чекаме ваљда до 2022 за следна сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom