- Член од
- 1 април 2009
- Мислења
- 678
- Поени од реакции
- 579
De_cbble ја играв често на времето кога играв csВечер ќе ја ставам после dust2.
Давајте предлог за други мапи, може cs_casa да ја играме, боза е.
De_cbble ја играв често на времето кога играв csВечер ќе ја ставам после dust2.
cs_italy2Вечер ќе ја ставам после dust2.
Мене померак ми е со качување. Не сум се прибрала дома асално, ќе средам штом имам прилика.btw dobro e vaka da bide ama automatski posle 21: 00 da Mora da se pisue pass I agde napraj da ne se kacuvame Eden na drug
Oстај качување Агде, мора на кутиите да се качуваме, не го слушај туборг.Мене померак ми е со качување. Не сум се прибрала дома асално, ќе средам штом имам прилика.
Па да, слична. Заложници имаш и треба да ги спасиш. Е сега малце потешко иде тоа, ама кој ги врти нив, ќе се требеме меѓу себе. Мала е и супер е за акција и брзинско пукање.@КвикСилвер каса иста е како Mansion?
da de poznava se koj saka da se kacuva po kutii ( najslabite )Oстај качување Агде, мора на кутиите да се качуваме, не го слушај туборг.
rose so ogled na toa deka ne trceme po rejting nego samo da se zezame moze i rats catsАбе дајте кој курац со такви мапи Кој ги игра овие ?
Даст, даст 2, инферно, ацтек, нук, треин. Се друго е излишно. Итали 2 Која е бе оваа мапа?
Ако веќе сакате забегани мапи боље rats пробајте ја
Шмекот се губи на големите мапи кога нема никаква координираност, ниту се пишува ниту пак се користат барем автоматските команди што се..Абе дајте кој курац со такви мапи Кој ги игра овие ?
Даст, даст 2, инферно, ацтек, нук, треин. Се друго е излишно. Итали 2 Која е бе оваа мапа?
Ако веќе сакате забегани мапи боље rats пробајте ја
Па кога се изгубени во просторот....Шмекот се губи на големите мапи кога нема никаква координираност, ниту се пишува ниту пак се користат барем автоматските команди што се..
Реално на Итали беше поинтересно пред некој ден, а и каса е тој тип на мапи
ja mislam prva mapa na popularnosta bese arabija ili i kako da se vikase arabestreets taka nesoМене Militia ми е кејф да се истепаме еднаш ... прва мапа која стана популарна ако не се лажам.. бар моето сеќавање е такво militia па assault ...